Sportfogadás tippek: Villarreal - Real Sociedad

2014-01-13
Az őszi forduló utolsó meccse is izgalmasnak ígérkezik. A 6. helyen álló Villarreal az 5. Sociedadot fogadja, hazai győzelem esetén pedig helyet cserél a két együttes a tabellán.

Villarreal - Real Sociedad

Tipp: 2 gól fölött (AH)

Odds:1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A Villarreal együttese újonc tavaly még a másodosztályban szerepelt. Szinte hihetetlen, látva az eddigi szereplésüket. Amíg a másik két újonc vergődik, addig a Villarreal azért küzd, hogy a BL-ben indulhasson jövőre. Ráadásul a csapat nem is nagyon igazolt a nyáron, tehát azok szerepelnek ilyen jól, akik tavaly kivívták a feljutást. Sajnos Cani sérüléssel bajlódik, de rajta kívül minden kulcsjátékos bevethető.

Marcelino a rövidpasszos, kreatív támadó foci híve, és meg is vannak hozzá a játékosok. Ugyanakkor képesek gyors kontrákra is, szóval nem olyan egyszerű a Villarreal ellen játszani.

Igen ám, de ezek a dolgok a Sociedadról is ugyanúgy elmondhatóak. A baszk csapat ősszel még a BL-ben is kipróbálhatta magát, igaz, ott nem sok sikerélményük volt Agirretxééknak. Viszont amióta nincs kettős terhelés alatt a csapat, nagyon szépen játszanak, és hozzák az eredményeket. Múlt héten bajnokin a Bilbaót sikert megverni, fontos három pontot tettek zsebre a baszk rangadón.

Ennek a meccsnek a pikantériája, hogy a két együttes pár napja Copa del Rey meccsen is találkozott, és az az összecsapás 0-0-val ért véget. Ennek az lehetett az oka, hogy azon a meccsen egyik fél sem kockáztatott túl sokat, rejtve maradtak olyan taktikai elemek, amelyek ma, vagy majd a visszavágón már használatosak lesznek.

Marcelino Cani posztján Moi Gomeznek szavaz bizalmat. Elöl Uche és Perbet jobb szélen Javi Aquino. Persze erre mérget ne vegyünk, azért Giovanni is nyugodtan ott lehet a kezdőben mondjuk Perbet kárára, és akkor lesz elöl két gyors, jól cselező csatára a hazai csapatnak. Perbet inkább poziciós játékban jó, erős a fejjátéka, míg Giovanni, hasonlóan Uchéhoz, a gyors, kombinatív játékban jó.

A Sociedad összeáll a Vela-Agirretxe-Griezmann trió, és ennél többet nem is kell mondani a baszkok támadójátékáról. Ráadásul ott lesz még árnyékék-irányító pozíciójában Prieto, szóval itt aligha lesz 0-0 a meccs vége. Ezen a bajnokin már nem lesz óvatoskodás, nagyon szeretné a három pontot mindkét együttes. Ráadásul ezek a csapatok olyanok, hogy tesznek is az ügy érdekében, nem csak azt várják, hogy mikor hibázik a másik.

Itt minimum egy-egy gólt fogunk látni mindkét együttestől, de ez csak az alap, amire majd építenek a srácok.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,