Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Granada

2014-05-05
A Sociedad az Európa Ligáért, a Granada a bennmaradásért küzd a hátralévő bajnokikon. Este kiderül, melyik csapat akarja jobban a sikert, és melyik csapatnak sikerül közelebb kerülni céjához.

Real Sociedad - Granada

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

Rengetegen panaszkodnak, hogy a spanyol első osztály meccsei tippelhetetlenek lettek. Van ebben valami, sajnos mi is belefutottunk tegnap a Real-Valencia meccsen egy rossz tippbe. Mi azonban nem adjuk fel, jöjjön ismét egy tipp a hispán élvonalból.

A Real Sociedad-Granada meccsen nem kicsi a tét. Ha a hazai csapat nyer, akkor felkerül a jövő évi EL-főtáblára. Ha a Granada nyer, akkor nagy valószínűséggel meghosszabbítja egy évvel élvonalbeli tagságát. Iksz esetén nem nagyon történik semmi. A Sociedadnak épp nem lenne tragédia, de ha azt nézzük, hogy a Bilbaóval és a Villarreallal találkoznak még, akkor nagyon valószínű, hogy ezt a mai meccset mindenképp meg szeretné nyerni a baszk együttes.

Egyik fél sincs kirobbanó formában. Sőt nyugodtan mondhatjuk, hogy mindkét együttes eléggé takarékon ég. A különbség csak annyi, hogy a Sociedad rossz játékkal is tud meccseket nyerni, a Granada pedig nem. Veláék az Espanyol és a Betis ellen is csak szenvedtek, de valahogy mindkét meccsüket behúzták. Ezzel szemben a Granada a Barca elleni 1-0-ás győzelem után kétszer is beleszaladt a késbe. Korábban nem volt jellemző az andalúz együttesre, hogy így megtömik. Nyomék viszont utolsó két bajnokijukon 7 gólt kaptak, és továbbra is kérdéses, bennmarad-e a csapat.

Ma a Granada pontszerzési kényszerben van. Brahimi eltiltott, de Riki a hírek szerint visszatér a kezdőbe. Játszhat elvileg Igalho is, valamint El Arabi, akinek a helyzetbe kerüléssel ritkán van gondja, az értékesítéssel viszont annál több. Reméljük, hogy ma beveri a ziccereket, és akkor a tippünk is jönni fog. Bízhatunk a Sociedad támadóiban is, mert tény, hogy csapat szinten nem az igazi a Sociedad, de egyénileg rendkívül képzettek a labdarúgók, és ezek a srácok egy-két húzásból is képesek gólhelyzetet csinálni.

Várható kezdőcsapatok:

Sociedad: Bravo-Zaldúa-I. Martinez-M. González-J. Angel-Canales-Bergara-Zurutuza-Vela-Griezmann-Agirretxe
Granada: Karnezis-Nyom-Illori-Murillo-Angulo-Recio-Rico-Iturra-Piti-Riki(Igalho)-El Arabi

Mindkét mester támadó felfogású csapatot küld pályára. 4-3-3-as hadrendben kezdenek az együttesek, ebből is látszik, hogy itt nem a döntetlenre mennek rá a felek.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,