Sportfogadás tippek: Cambuur - PSV

2014-02-05
Talán nem ez a mai nap legnagyobb meccse, de egy kis aprót azért össze lehet szedni a két együttesnek köszönhetően. Nézzük bővebben

Cambuur - PSV

Tipp: PSV DNB (azaz döntetlen esetén a tét visszajár)

Odds: 1.35

Iroda: Unibet

Kezdés: ma 18:45

 

A holland Eredivisie-ben a PSV együttese a 7. helyen áll. Ellenfele a Cambuur még ennél is rosszabb, csak a 15. helyet foglalja el. Két olyan együttes csap tehát össze, amely nem lehet elégedett jelenlegi pozíciójával.

A PSV hétvégén az RKC Waalwijk ellen kapott ki 2-0-ra, nagyon nagy égés volt az a meccs Cocuékek. Hihetetlen ez a PSV, mert nem az első olyan meccse volt, ahol 65-70%-ban birtokolja a labdát, felborul a pálya, mégis vereség lesz a vége. A szögletarány például 12-0 volt a PSV javára, ami azért jelzi, hogy melyik csapat irányította a játékot. A gólokat viszont Sno rúgta, így az Eindhoven zakózott egy nagyot.

A Cambuur két győzelemmel nyitotta a tavaszt, aminek köszönhetően ki is jött a veszélyzónából, hétvégén azonban a Twente 3-1-re megverte őket, így ismét ott táncolnak az osztályozót érő helyek és a bennmaradás határán.

Ma tehát két olyan együttes feszül egymásnak, amelynek nagyon kellenének a pontok. A mi tippünk az, hogy a PSV nem lehet még egyszer annyira szerencsétlen, mint volt hétvégén. A helyzetek kialakításával nincs náluk gond, de a befejezések gyakran mondanak csődöt. Sajnos a helyzetkihasználás nem erőssége a PSV-nak, de nem létezik, hogy kétszer egymás után raklapnyi helyzetből ne rúgjanak vagy kettőt. Nagyon fiatal a csapat, így a regenerálódással nem lehet gond. Kicsit nagyobb koncentráció, picikét több szerencse, és nem lehet gond ezzel a tippel. Háromesélyben talán rizikós, de így DNB-vel a PSV győzelme elég jó opciónak tűnik!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,