Sportfogadás tippek: Rosenborg - Debrecen

2015-08-06
Múlt csütörtökön a DVSC 3-2-re kikapott hazai pályán a norvég Rosenborgtól. A továbbjutás még nem dőlt el, de kisebb csoda lenne, ha a Loki innen fordítana a párharc állásán.

Rosenborg - Debrecen

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.50

Iroda: tippmixPro

Kezdés: ma 19:00

 

Öt gólt hozott a DVSC-Rosenborg meccs múlt héten, sajnos abból az ötből hármat a trondheimi együttes rúgott. Eddig a Loki 5 idei EL meccsén 25 gól esett, ez pedig kereken 5-ös átlagot jelent. A Loki lövi és nyeli is a gólokat, aki egyszerűen csak szereti a jó focit, a gólgazdag meccseket, annak megéri DVSC meccseket nézni.

Sajnos a DVSC védekezése nem az igazi, ugyanakkor elöl Tisza, Balogh és a többiek azért be-be találnak. Persze ne feledjük, hogy a Loki csapatként nyeli a gólokat, de ugyanakkor a gólok sem csak azoknak az érdemei, akik lövik!

A Debrecen-Rosenborg meccsen 28 kapura lövési kísérlet volt a két csapat által, tehát durván három percenként. Nem lesz ez másként most sem, két nyílt focit játszó őszinte csapat párharca ez, most sem számíthatunk másra, mint arra, hogy győzelemre játszik majd mindkét együttes. A Rosenborg sem fogja őrizgetni az egy gólos előnyét, nincs is ehhez hozzászokva, hisz jelenleg dominálja a norvég pontvadászatot a trondheimi együttes.

Az odavágón Bódi 1-3-nál még szépített, így pedig maradt azért reális esély a továbbjutásra. Kondás Elemér csapata nem fogja feladni, aztán hogy sikerül-e a bravúr, vagy nem, az már más lapra tartozik. Szakály hétvégén megsérült, őt vélhetően Zsidai pótolhatja a középpályán. Azon a középpályán, amely a Lokinál kevésbé tud domináns lenni idén. A két kapu előtt zajlanak az események, ez pedig nem feltétlenül baj, ha valaki a gólokra fogad. Ráadásul a Lokinak két gólt minimum lőni kell, ezt pedig defenzív focival nevehez lehetne abszolválni. Nem biztos, hogy sikerül a továbbjutás, de hogy megpróbálják a debreceniek, az biztos! Ebben pedig benne van egy újabb góldús meccs, és persze a góldús zakó is.

Várható kezdőcsapatok:

Rosenborg: Hansen – Svensson, Eyjólfsson, Skjelvik, Dorsin – Jensen, Selnaes, Midstjö – Helland, Söderlund, Mikkelsen
DVSC: Verpecz – Jovanovic, Máté, Mészáros, Korhut – Zsidai – Varga, Balogh, Tisza, Bódi – Sidibe

Címkék: sportfogadás, tipp,