Sportfogadás tippek: Cagliari - Chievo

Az olasz Serie A 14 fordulójában igen fontos meccset rendeznek ma Cagliariban. A hazai együttes, azaz a Cegliari a 17. helyen áll, míg az ellenfél Chievo pont eggyel rosszabb, a 18. pozíciót foglalja el.

Cagliari - Chievo

Tipp: A Cagliari szerez gólt

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Az olasz Serie A egyik leglátványosabb fociját a Cagliari játssza. Zemam mester bátor támadó játéka viszont eddig ritkán párosult eredménnyel, a Cagliari rendre belefut a késbe.

Sokkal többet érdemelne a Cagliari, legutóbb a Firenze elleni 4-0-ás vereség is látszólag sima meccset takar, valójában a szárdoknak legalább annyi helyzetünk volt, mint a Fiorentinának. Sőt az kell mondani, még jobban is játszott a Cagliari, csak a gólokat a Firenze lőtte.

Persze Zeman csapata is betalál általában, csak a védelem az, amely nem igazán funkcionál. Ibarbóék 20 gólt lőttek, ilyen tekintetben 12 rosszabb csapat is van a ligában, csak a kapott gólok száma az, amit redukálni kéne.

Kulcsmeccs ez Zeman mester szempontjából is, ezt a meccset kötelező jelleggel meg kell nyerni. Ha nem így lesz, repül a cseh mester. Bármennyire is szép és tetszetős a csapat játéka, ha nem párosul eredménnyel. Persze ha Zemant kirúgnák, az nekünk sem jönne jól, hisz ki tudja, egy másik mesterrel milyen szisztémát játszana a Cagliari, lehet, hogy a szórakoztató foci is tovatűnne.

Ibarbóék átérzik a helyzet súlyát! A Cagliari gólt fog lőni, sőt talán a többes szám is helytálló. Szóval a Cagliari gólokat fog lőni, nem tehet mást. Rengeteg helyzete volt a Fiorentina ellen is, és azt a legutóbbi bajnokit kivéve otthon mindig lőtt legalább egy gólt a Zemam-csapat. Így lesz ez ma is, ha a Chievót nem tréfálja meg a Cagliari, nagy bajba kerül.

(Egyébként a Cagliari-Fiirentina meccsen 14-17 volt a kapura lövések száma, ami egy Serie A meccsen azért igencsak magas szám! Ebből az is kiderül, hogy a szárdoknak valóban megvoltak a gólszerzési lehetőségeik, de vagy a firenzei kapus védett, vagy blokkolták a lövéseket. Ha ma is úgy játszik a hazai csapat, és annyi helyzetet dolgoz ki, mint legutóbb, nem lesz könnyű estélye a veronai Chievónak)

Tipp: 2-1, vagy 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,