Sportfogadás tippek: U17 Feröer - U17 Magyarország

2017-05-09
A magyar U17-es válogatott az Eb-n közel van a továbbjutáshoz. Papíron a legkönnyebb meccs jön, de ebben a korosztályban (sem) lehet biztosra menni.

U17 Feröer - U17 Magyarország

Online sportfogadás tipp: 4.5 gól alatt

Unibet odds: 1.85

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd 16:00

 

Két kör után Skócia-Magyarország-Franciaország-Feröer a sorrend. Mi a feröeri csapattal játszunk, Feröernek nincs esélye a továbbjutásra. Ha 10-0-ra nyer ellenünk, akkor sem léphet tovább. Nekünk pedig egy iksz is elég lehet a továbbjutáshoz, hisz a francia és a skót együttes egymás ellen játszik, és ott csak egyikük tud 3 pontot gyűjteni. Ha ikszelnek, és mi is, akkor is a franciák előtt maradunk.

Szóval jól néz ez ki, ami a magyar sikerre adott oddsokra nem mondható el. Fogadóirodáktól függően 1.03-1.05 a magyar győzelem szorzója, gyakorlatilag milliókat kéne feltenni, hogy kézzel fogható összeget nyerjünk. Ez persze nagy hiba lenne, már csak azért is, mert a magyar csapatnak jó az iksz, így a legfontosabb számunkra az lesz, hogy gólt ne kapjunk.

Feröer fiataljai még nem szereztek gólt a tornán, Skócia ellen szűken 2-0-ra kapott ki Feröer, a franciák viszont 7-0-ra győztek, ami annak volt köszönhető, hogy minket lenéztek a gallok, a magyar fiatalok ezt kihasználták, és meglepetésre nyertek a gallok ellen. Az meglepetés volt a javából, sokkal reálisabb képet ad a csapatunkról a skótok ellen játszott 1-1.

Az elit körben sem ontotta a gólokat a magyar együttes, leginkább a hajrában szerzett gólok maradnak meg bennünk.

A tipp, hogy nem lesz itt 5 gól, elég sanszos. Ok, hogy a francia csapat -melyet a magyarok 3-1-re vertek- már félidőben 6-0-ra vezetett Feröer ellen, de ott a gall srácok kegyetlenül felszívták magukat, és nekik kellett a siker, meg az is, hogy a gólkülönbséget kozmetikázzák, ami sikerült is. Nekünk viszont más a cél, elég nyerni 1-2 góllal, sőt legrosszabb esetben egy szürke 0-0 sem rossz a továbbjutást tekintve.

Ismerve Szélesi mestert és stábját, nem fognak a srácok ikszre játszani Feröer ellen, de ha vezetünk 1-0-ra, esetleg 2-0-ra, akkor nem az lesz a cél, hogy újabb gólokat lőjünk, hanem az, hogy stabilan tartsuk a vezetést. Ráadásul itt 2*40 perc a játékidő, és ez a Feröer annyira nem rossz csapat. Az Eb-re azért csak kijutott valahogy, és az egy dolog, hogy a gallok ellen beleszaladt a késbe, de egy 7-0-ás zakó után Feröer is óvatosabb lesz, és aligha akar még egy akkora zakóval hazatérni.

A mi véleményünk, hogy az unibet itt rosszul lőtte be a szorzókat, meglátjuk majd 16 órás kezdettel, hogy az oddsmestereknek, vagy nekünk volt jobb a megérzésünk. (Emlékezzünk csak arra, hogy felnőtt válogatottunk sem sűrűn gálázik mostanában Feröer ellen...)

Címkék: sportfogadás, tipp,