Sportfogadás tippek: Giro d'Italia - 12. szakasz

2015-05-21
Az idiei Girón eddig nem feltétlenül azok nyerték a szakaszokat, akikre előzőleg tippelni lehetett. Ha így nézzük, igazi méhkas sportfogadás szempontjából az idei olasz körverseny, de azért akad egy-két jó tipp.

Giro d'Italia - 12. szakasz

Slagter vs Ulissi

Tipp: Ulissi

Odds:1.40

Iroda: bet365

14:30 után élőben is fogadható a bet365-ön

 

Szóval röviden. Ulissi, a Lampre kerekese már nyert egy szakaszt, múlt pénteken a Grosseto-Fiuggi közti etapot húzta be. Ulissi nyert, mögötte Lobato és Gerrans ért célba. Mezőnyhajrá volt a maga nemében, de nem az igazi sprinterek, (Viviani, Greipel, Modolo stb... ) között. Azok voltak ott a hajrában, akik bírják az emelkedőket, viszont igazi sík szakaszoknál lassúak az igazi sprinterekhez képest.

Ulissi tehát múlt pénteken nyert, méghozzá viszonylag simán. Nagyon jó erőben volt, és ez a mai szakasz nagyon hasonlít ahhoz, amit behúzott. Sőt, ez a szakasz még nehezebb, hisz az etap első fele totál sík, viszont a második felében van három komolyabb emelkedő. Nem hosszú, ám kellően meredek, hogy a sprinterek leszakadjanak. Aztán ha ez nem lenne elég, még a szakasz vége is emelkedik, ami egyértelműen Lobatónak és Ulissinek kedvez. Gilbert is sok ilyen szakaszt nyert korábban, ám kétséges, hogy most eljut-e a hajráig. Matthews pedig szintén kérdéses, ő és a csapata tegnap is sokat dolgozott, de hiába tette, mert Zakarin hazaért.

Ulissit Slagterrel tette párba a bet365, ami mindenképp egy jó párosítás olyan szempontból, hogy Slagternél azért Ulissi bőven erősebb, ha mezőnyhajrára kerül sor. Azon az említett múlt pénteki szakaszon, amint Ulissi nyert, Slagter a 19. helyen ért célba. A mi tippünk az, hogy Ulissi ma is a Cannondale kerekese előtt gurul át a célvonalon. Nyerhet is, de Matthews, Gerrans, valamint Lobato is esélyes, hogy megnyerje a szakaszt!

Címkék: sportfogadás, tipp,