Sportfogadás tippek: Dánia - Japán

2013-12-08
Harmadik napjához ért a női kézi VB. Tegnap a magyar válogatott sikerrel mutatkozott be, ma viszont pihennek a lányok. A dán és a japán csapat viszont egymásal játszik, mi pedig tippelünk

Dánia - Japán

Tipp: 57 gól felett

Odds: 1.32

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

Japán még pénteken a szerbek ellen nyitotta a VB-t. Szerbia nagyon gyengén kezdett, így a japán csapat sokáig vezetett. Ahogy a japánok fáradtak, a szerbek pedig kezdtek belemelegedni, úgy fordult a kocka, és végül Szerbia csapata 28-26-ra győzött.

A japán csapatból ki kell emelni természetesen Fujiit, aki csak támadásban volt benn, és 13 lövéséből hetet a helyére küldött. Arihama 5, Yokoshima 6 gólt dobott, a többiek pedig 1-2 gólig jutottak. Egyébként a japán csapat még kihagyott 4 hetest a hatból, szóval nyugodtan dobhattak volna akár 28-30 gólt is.

Igazából a japánok 40 percig bírták erővel, utána már a szerbek voltak fölényben, de Fujii azért még szórta a gólokat.

Dánia stílusát ismerjük, rohanós kézi játszanak, előszeretettel indítanak le. Tegnap Kína ellen 44 gólig jutottak, ami azért figyelemreméltó tejlesítmény. Egyedül Pedersen maradt lőtt gól nélkül, egyébként 13 dán lány dobott gólt Kíyna ellen. Elképesztő.

Igazi csapatmunka volt ez dán részről, senki sem szórta meg magát, de mindenki hozzászólt, mindenki betett egy-két, vagy 5-6 gólt a közösbe, attól függően, mennyi játéklehetőséget kapott. Egyébként senki sem játszott. Kristiansen volt a legtöbbet a pályán, neki 38 játékperc jutott, de átlagban olyan 28-30 percet, azaz nagyjából egy félidőt játszott a többség.

Izgulniuk egy pillanatig sem kellett, szóval a dánok jelezték, hogy igenis kell velük számolni. A stílusuk miatt valószínűleg megint rengeteg gól születik majd, és ami azt illeti, a japán csapatnak sincs ellenére a rohanós kézilabda.

Ha a dánok olyan százalékkal lőnek, mint Kína ellen, akkor nem kérdés, hogy jó lesz-e a tipp. Kína ellen a dánok 77%-kal lőttek, ami azért tényleg olyan teljesítmény, amire oda kell figyelni.

Jó kis meccs lesz ez!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,