Sportfogadás tippek: Norvégia - Magyarország

2017-01-24
A magyar válogatott megverte Dániát, és szó se róla, nagyszerű teljesítmény volt. Mi maximumot játszottunk, a dánok minimumot sem. Landin nem védett szinte semmit, és a dánok legnagyobb fegyvere, a gyors indítás, mindössze egyszer sült el...

Norvégia - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Norvégia nyer

Bet365 odds: 1.55

Tippmix odds: 1.50

Kezdés: kedd, 17:00

 

Norvégia szabadkártyát kapott a vb-re, de itt van, és ha már itt már, nem is tétlenkedik. A jelű csoportban csak a házigazda Franciaország ellen kapott ki, a másik négy meccsét megnyerte. Aztán jött a top16 és Macedónia. Lazarovék 15-20 percig bírták a tempót Norvégiával, aztán Jondalék szép lassan felőrölték az ellenfelet. Végül 34-24-re sikerült győzni, ami nem semmi. Norvégia dobja a legtöbb gólt gyors indításból, ami nekünk nem kevés bajt fog okozni.

A magyarokra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy túl gyorsak, tökösek-bevállalósak lennénk. Persze vannak meglepő megoldásaink, például Balogh gólja középkezdésből, de inkább a megfontolt támadások jellemzőek ránk. Dánia volt olyan rendes, hogy a mi tempónkon játszott, nem támadta azonnal a falunkat, engedte, hogy cserélgessünk kedvünkre. Norvégia más tészta, ők rohanni fognak, és Jondalékat széleken nem egyszer, nem kétszer fogják majd hosszú labdákkal megkínálni.

Nálunk meg minden arról szól, mekkora tett volt Dánia legyőzése. Valóban az volt, tényleg nem vitatja senki. Viszont a vb-nek még nincs vége. Norvégia tanult a dánok esetéből, Sagosenék nem fognak lassítani a tempójukon. Ők is jól tudják, hogy ha gyorsan támadják a falunkat, akár kapott gól után is, mi pedig nem tudunk cserélni, akkor van esélyük nyerni. Ha tudunk cserélni, ha tud jönni Nagy Laci a falba védekezni, akkor van esély. De még akkor sem mi vagyunk az esélyesek. Dánia ellen tényleg minden összejött, kevés rá az esély, hogy két olyan meccset játszunk egymás után. Azért volt egy fehéroroszok elleni találkozó, és ha még visszább megyünk, sok esélyünk az azóta kiesett Németország, valamint Horvátország ellen sem volt.

Lehet kevésbé népszerű a mai tippünk, de mi a norvégok győzelmére tippelünk. Fiatal, agilis, kellően gyors és agresszív csapat a norvég, míg a dánok talán túlságosan belekényelmesedtek ebbe a tornába, hisz a D-jelű hatost simán nyerték, és úgy voltak vele, hogy Olimpiai bajnokok vagyunk, ezt a közepes erősségű magyar csapatot csak legyűrjük valahogy. Norvégia aligha így áll majd a mai meccshez.

Címkék: sportfogadás, tipp,