Sportfogadás tippek: Mainz - Hoffenheim

2014-09-26
Alig ért véget a hétközi forduló, már jön az újabb kör a Bundesligában. A Mainzhez a Hoffenheim látogat péntek este.

Mainz - Hoffenheim

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.65

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30


A Hoffi és a Mainz olyan, mint két tojás. Mindkét csapat veretlen 5 forduló után, egyaránt 9 ponttal állnak a 4. és 5. helyen. Ma a cél egyértelműen a veretlenség megtartása.

A Hoffenheim a tavalyi szezonban alig játszott olyan meccset, ahol ne esett volna legalább három gól. Idén már ötször jöttek le úgy a gyepról, hogy a közönség csak max. két gólt láthatott. Legutóbb a Freiburg ellen megtört a jég, egy igazi Hoffis 3-3-at játszottak Vollandék. Ez az igazi Hoffenheim, kapják is, rúgják is a gólokat.

Ma a Mainz remek partner lesz a gólváltáshoz. A hazai csapat is nyomás nélkül játszhat, remekül sikerült a rajt, Okazakiék termelik a gólokat, és ugye emlékszünk még rá, hogy a múlt hétvégén a BVB-t verték meg 2-0 arányban. Persze ahhoz kellett a szerencse is, hisz a Dortmund játékosai azért jópár ziccert pocsékoltak el.

Két olyan együttes csap össze ma este, melyeknek nincs veszíteni valójuk. A Hoffenheim minden meccsén lőtt gólt, és a Mainznak is egy olyan fellépése volt csak idén, ahol nem zörgették meg a hálót.

Őszinte meccs lesz ez a mai, ahol mindkét csapat győzelemre játszik. A tippünk az, hogy mindkét fél betalál!

Várható kezdőcsapatok:

Hoffenheim: Baumann - Rudy, Süle, Strobl, Beck - Polanski, Vestergaard - Volland, Roberto Firmino, Elyounoussi - Modeste
 
Címkék: sportfogadás, tipp,