Sportfogadás tippek: Sara Errani - Monica Niculescu

2015-07-18
A bukaresti WTA tornán ma rendezik a két elődöntőt. A négy elődöntős lány közül egy román maradt állva. Niculescu ma az olasz Sara Erranival játszik a fináléért!

Sara Errani - Monica Niculescu

Tipp: Errani nyer

Odds: 1.65

Iroda: TippmixPro

Kezdés: szombat 14:00

 

Elég hamar, már délután 14 órától pályára lépnek a csajok, így nem húzzuk hosszúra.

Szóval a lényeg, hogy a két hölgy közül Niculescu játszik hazai pályán, de talán mindössze ennyi szól mellette, semmi más. Errani a WTA ranglistáján a 20. helyen áll, Niculescu a 41. helyet foglalja el. Hogy mégis hogy jutott idáig ezzel a tenisszel, az jó kérdés, mert a játéka elég gyengus.

Bogdant az első körben 2-1-re verte csak, aztán Pereirát sikerült 2-0-ra lenyomni,de tegnap Mitu ellen is szenvedett, mint partra vetett hal. Amíg Mitu bírta erővel, Monica nem is tudott mit kezdeni, bukta az első szettet. Aztán a fiatal Mitu elfáradt, hisz az előző napokban is elég sok időt töltött a pályán. Romániában sincs hideg, így ahogy Mitu fáradt, egyre többet hibázott, és Niculescu nyeregbe került. Ettől függetlenül, hogy a második és harmadik szettet megnyerte, azt csakis annak köszönheti, hogy Mitu rengeteget hibázott.


Alacsony színvonalú találkozó volt, tán még az sem túlzás, hogy nézhetetlen.

Errani viszont nem szórakozik. Ismerjük jó, kis pattogós csaj, minden labdát elér. Salakon belefér, hogy nincs bomba adogatása. De ha már az adogatásoknál tartunk, meg kell jegyezni, hogy Niculescu második adogatása igezi katasztrófa, egy nyolcéves megkontrázná azokat a labdákat. Errani védekező tenisze arra pont jó lesz, hogy eldurranjon Niculescu agya. Nyílván meleg is lesz, számít majd, hogy amíg Errani három db. két-szettes meccset játszott, addig Monica kétszer is három-szettes találkozóra kényszerült.  Pl. tegnap Mitu ellen is három szettben sikerült csak nyerni, valószínűleg a román lány a fáradtabb, és már tegnap is hibázott elég sokat. Az olasz Sarát a sok nyesett nyesett labda nem fogja zavarni, talán nem túlzás fogadni arra sem, hogy lazán, 2-0-ra nyer az olasz.

Nem lehet kérdés, hogy Errani a jobb játékos, és az sem, hogy nyeri a mai meccset.

Címkék: sportfogadás, tipp,