Sportfogadás tippek: Egyiptom - Tahiti

2015-11-06
Tahiti kevés sportban van ott a világ elitjében, hirtelen nem is nagyon jut eszünkbe más a strandfocin kívül. Abban viszont valóban a legjobbak közé tartozik!

Egyiptom - Tahiti

Tipp: Tahiti nyer

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: péntek, 16:45

 

Az Interkontinentális Kupa play off szakaszában rendezik ezt a találkozót. Tahiti csoportgyőztes lett, a B jelű négyest magabiztosan nyerte 100%-os mérleggel. Irán, Portugália és Mexikó is kikapott Tahiti ellen, szóval Tahiti simán van olyan formában, mint volt a Vb-n.

A legutóbbi világbajnokságon meglepetésre Tahiti döntőt játszott, de ott kikapott a házigazda Portugáliától. Ugyanakkor talán a legszebb játékot játszotta ez a csapat, óriási szívvel, meglepően technikás játékkal jutott a döntőig. A VB-n a világelitbe tartozó Olaszországot és Oroszországot is legyőzte Tahiti! Sokat mond el Tahitiről, hogy a VB legjobb játékosa Taianui lett, a legjobb kapus pedig Torhia. Mindkettő a tahiti-válogatott tagja!

Egyiptom itt az Interkontinentális Kupa A csoportjában két meccset nyert. Az Egyesült Arab Emirátusok és Argentína csapatát verte 1-1 góllal, Oroszországtól viszont kikapott. Nos, az UAE és Argentína sem tartozik a strandfoci krémjébe. Oroszország igen, de ellene ki is kapott Egyiptom.

Az az igazság, hogy a két együttes nincs azonos szinten. A tahiti-válogatott győzelme biztos, de a bet365 élő fogadást is kínál majd a találkozóra, lehet fogadni a gólokra, mert lesz bőven. Ez az egyiptomi válogatott öt gólt kapott az oroszoktól, akik inkább a stabilitásról híresek, és kaptak hatot az argentinoktól is, ez viszont nem azt jelzi, hogy túl stabil lenne az észak-afrikai együttes.

Tahiti nyerni fog, és itt is döntőt játszik, ahogy a Vb-n tette. A másik ágon Oroszország vélhetően legyőzi Iránt, és Tahiti-Oroszország döntőt rendeznek minden bizonnyal. Meglepő lenne, ha nem így történne!

Címkék: sportfogadás, tipp,