Sportfogadás tippek: Magyarország (női) - Törökország (női)

2015-10-21
A magyar női labdarúgó-válogatott legutóbb tétmeccsen 12-0-ra kapott ki Németországtól. A németek más szinten játszanak, ma viszont reális esélyünk van a győzelemre a selejtező-csoportban szintén vereséggel nyitó Törökország ellen.

Magyarország (női) - Törökország (női)

Tipp: Magyarország győz

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: szerda 16:00

 

Az Eb-selejtezők a hölgyeknél is úgy kezdődtek, mint anno a férfiaknál. Vereséggel. Csak amíg a német női labdarúgó-válogatott a krémbe tartozik, addig Észak-írország nem igazán. Végül is nagyon csúnyán 12-0-ra kaptak ki lányaink, nem esett jól, de ez van.

Törökország is vereséggel nyitott, de a török lányok Horvátországtól kaptak otthon 4-1-re, és Horvátország azért a női labdarúgásban nem akkora erő jelenleg.

A mai Magyarország-Törökország találkozót a Groupama Arénában rendezik, az M4 pedig élőben közvetíti a találkozót! Előfordult már, hogy a Sport TV-ben is láthattuk játszani a lányokat, most az M4 is műsorra tűzi a lányok találkozóját!

Markó Edina szövetségi edző mindenkire számíthat, ami jó hír. Jakabfi Zsani, a német Wolfsburg légiósa végre ismét egészséges, és nagyjából 100%-os állapotban van. De nemcsak Zsani jött haza, Sipos Lilla, Zeller Dóri, Csiszár Heni, Szuh Erika, Tóth Alexandra, Szőcs Réka, Tálosi Szabina, Szabó Viktória, Tóth Gabriella, Rácz Zsófia is a keret tagja. Ezek a csajok a magyar bajnokságnál erősebb pontvadászatokban edződnek, de az itthon játszók, Szuh,Mosfóczii, Szeitl, Pinczi, Hummel-Smuczer, Fenyvesi, Kaján, Zágor, Kocsán is igen jó képességű lányok. Nekik is van külföldi tapasztalatuk, de pl. 100%-ra kijelenthető, hogy pl. Nagy Lilla vagy Mosdóczi, Fenyvesi simán játszhatna akár egy kisebb német csapatban is.

Sokkal több minőséget képviselő játékosunk van, és ugyan lehetett azt olvasni, hogy a törököknél is lesznek gyors, jól cselező csajok, azért aki látta pl. Nagy Lillát játszani, nem valószínű, hogy nála gyorsabb játékosa lenne a török együttesnek. De érzi a kaput Zeller és Kaján is, Zágor igencsak rutinos, és Vágó Fanni is remek játékos, nehéz lesz választani a támadók között. De akadnak labdabiztos, kemény játékosok a középpályán és a védelemben is, szóval nem kell félteni a csajokat. A németek elleni 12-0-t el kell felejteni, más szint. Törökország ellen viszont nyerni kell, ha a horvátok idegenben 3 gólt tettek közé, akkor nekünk is sikerülhet.

Egyébként a horvát válogatott a hajrában hozott össze 3 gólt, a törökök nagy elfáradtak a meccs végére. Ugyanakkor nekünk nem kéne a hajrára hagyni a meccs eldöntését, lehet ott gólokat rúgni a meccs elején és a közepén is. Jobb erőkből áll csapatunk, ezt a mecset hazai pályán hozni kell!

Címkék: sportfogadás, tipp,