Sportfogadás tippek: Juventus - Barcelona

2015-06-05
A 2014/15-ös BL-kiírás fináléját az olasz Juventus és a spanyol Barcelona játssza. Két ellentétes stílus összecsapása lesz a találkozó, legalábbis sok helyen így harangozzák be a meccset, de kár lenne a Juvét csak a stabil védekezéssel azonosítani, és ugyanígy hiba lenne a Barcát csak Messire, Suarezre és Neymarra redukálni!

Juventus - Barcelona

BL-döntő, Kezdés: Szombat 20:45

Ezúttal nem tipikus tippajánló következik. Ez a BL-döntője, rengeteg dologra lehet fogadni, nehéz lenne csak egy opciót kiválasztani. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy tegyünk több kisebb tétes fogadást, mint egy tippet nagy téttel!

A Juve és a Barca csapata is nagy idényt fut! Mindkét együttes megnyerte hazája bajnokságát, és megnyerte a honi kupát is. Az egyik fél tehát triplázik, ami óriási eredmény napjaink futballjában. A fogadóirodák oddsai alapján a párharc esélye az FC Barcelona, átlagosan 1.30-as oddsal fizet, ha a katalán együttes nyeri a BL-t. Erre fogadni viszont nem túl kifizetődő. A Juve győzelme 3.30-3.40 körüli szorzóval fizet. Sokkal inkább megéri az olasz csapat győzelmére fogadni, elvégre is egy meccsen minden lehet, olasz csapatot pedig nem szabad leírni a fináléban. A Barca is tud gyengén játszani, és a Juve kontrái bizony okozhatnak gondot a Barcának.

Ugyanakkor meg kell említeni, hogy a Barca sikerének esélyét növeli, hogy Chiellini nem tud játszani a fináléban, és Barzaghli sem teljesen egészséges. A Juve három belső védőjéből tehát egy biztosan nem játszik, Barzaghli pedig ha játszik is, nem lesz 100%-os. Márpedig valljuk be őszintén, Messi, Neymar és Suarez ellen egy 60-70%-os Barzaghli nem életbiztosítás.

Márpedig ha a Barca gólt fog lőni, akkor ott a Juvénak is villani kell. A 2.5 gól felett opció 1.90-es oddsal fizet, egyébként pont olyan oddsal, mint a 2.5 gól alatt tipp. Mi inkább a gólokra szavazunk!

Az unibetnél lehet fogadni pl. a kaput eltaláló lövések számára is. Nos, ha legalább 10 kaput eltaláló lövés lesz a meccsen, 1.80-as oddsal számolhatunk. Elég jó tippnek tűnik, főleg úgy, hogy az esetleges hosszabbítást is nézi a fogadóiroda ennél a tippnél.

De fogadhatunk a lapokra is, szögletek számára, labdabirtoklási arányra is, szóval szinte mindenre. Egyik-másik fogadóirodánál még arra is lehetett fogadni, hogy Suarez megharapja-e Chielinit. Sajnos most, hogy kiderült, nem játszik az olasz, ez az opció értelmét veszti.

Rengeteg fogadást lehet kötni játékosokra az unibeten. Ha Messi mindkét félidőben betalál, 8.50-es oddsal számolhatunk. Ez az opció Suarez esetében már 21-es, Tevez esetében szintén. Ha Pirlo a büntetőterületen kívülről betalál (mondjuk szabadrúgásból), akkor 14-es oddsot kapunk. Sokan mondják, hogy Pirlónak olyan egy jó helyről elvégzett szabadrúgás, mint másnak a büntető. Fejjel inkább a Juve spílerei veszélyeztethetnek. Pogba fejesgólja 21-es, Moratáé 18-as oddsal bír! A Barcánál fejjel talán Pique lehet veszélyes, 21-es oddsot ér, ha betalál fejjel.

Jó opció lehet, hogy Suarez nem játssza végig a meccset. A nagy trióból általában ő szokott lejönni először, 1.65-ös oddsal fizet, ha Suarez nem játssza végig a meccset. Fogadhatunk pl. arra is, hogy xy játékos eltalálja  a kapufát. Pirlo és Vidal kapufája egyaránt 18-as szorzót ér az unibetnél! Lehet fogadni arra is, ki hányszor fut lesre, kivel hányszor szabálytalankodnak. Ha lesz büntető, 3.30-as oddsal számolhatunk, a piros lap picit jobban, 3.50-es szorzóval fizet.

Van tehát mire fogadni, megéri szétnézni az irodák kínálatában, mert az tuti, hogy most mindenki talál kedvére való opciót!

Sok sikert a tippekhez, és jó szórakozást a meccshez!

Címkék: sportfogadás, tipp,