Sportfogadás tippek: Tour de France - 10. szakasz

2016-07-12
A hétfői pihenőnap után kedden már nem lazíthatnak a kerékpárosok a Tour-on. Egy 198 km-es szakasz vár a mezőnyre, melynek a bukik szerint Sagan az esélyese. Szerintünk is!

Tour de France - Stage 10

Tipp: Sagan nyer

Bet365 odds: 5.50

Tippmix odds: -

Fogadható: 12:30, és 14:15 után élőben

 

Több nyitott kérdés van a szakasszal kapcsolatban. Az első, hogy lesz-e egyáltalán sprint. Rögtön a szakasz elején megmásznak egy első kategóriás hegyet, de ott nem lesz kegyetlen tempó. Ha le is szakad valaki, lejtmenetben vissza lehet jönni a mezőnyre. Aztán sokáig sík, míg a végén van egy kisebb kaptató, ami megrostálhatja a sprintereket. Ha egyáltalán mezőnyhajrá lesz, mert simán benne van, hogy hazaér a szökevénycsoport, vagy a szökevénycsoportból valaki.

Bet365 - 15.000 Ft regisztrációs bónusz új játékosoknak

Ha pedig sprint lesz, akkor tényleg ott lehet Sagan, Coquard, Kristoff vagy Matthews, akiknek bírniuk kell ezt az emelkedőt. De az egynapos menők is 'labdába rúghatnak', szóval fura és nehezen tippelhető etap ez. Az utolsó 3 km-en 150 m-t emelkedik az út, még az is lehet, hogy ezt Kittelé és Cave is kibírja. A Cote de Saint-Ferreol utolsó 1.8 km-én 6.6 %-os emelkedőt kell leküzdeni, és ha Saganék, plusz egy-két érdekelt csapat nagyobb tempót diktál 10 km-mel a vége előtt, akkor Kittel és Cave is megrogyhat, nem beszélve Greipelről.

Sagan egyelőre nincs zöld trikóban, azt egyelőre Cavendish bitorolja. Ugyanakkor ez a mai etap Sagannak kedvez, ő nagyon meg akarja nyerni a keddi befutót! Ráadásul két legyet üthet egy csapásra, mert ha Cave leszakad a Ferreolon, akkor nem szerez pontot, míg Sagan bőven gyűjthet, és át is veheti a vezetést a sprintversenyben.

Tipp: Sagan győzelem, ám a téttel óvatosan, ez a mai etap azért rejt magában meglepetést, mondjuk egy Tony Martin is képes lehet megszökni akár 60-70 km-mel a vége előtt, és ha meglép, ő egyedül is végigviszi a partizánakcióját.

Címkék: sportfogadás, tipp,