Sportfogadás tippek: Szlovénia - Egyiptom (kézilabda, barátságos)

2014-12-27
Pár napja láthattuk Magyarországon az egyiptomi férfi kézilabda-válogatottat. A tartalékos magyar együttes 31-28-ra nyerni tudott ellenük, ma az észak-afrikai ellenfele Szlovénia lesz.

Szlovénia - Egyiptom

Tipp: Szlovénia -1 gól

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

Pár napja a magyar válogatott is megmérkőzött Egyiptommal. Magyarország nyert három góllal (31-28), de azt érdemes tudni, hogy Dushebaev mester a magyar válogatottnál tényleg tesztként fogta fel a meccset, és nem is B, hanem inkább C válogatott játszott sok fiatallal. Császár, Nagy Laci, Harsányi azért vázat adtak a csapatnak, de közel sem a legerősebb magyar válogatott lépett pályára. Ráadásul tét nélküli volt a meccs, Karácsony előtt pár nappal nem égett 1000 fokon a magyar válogatott.

Így is nyertünk 31-28-ra, szóval Egyiptomról elmondható, hogy kellemetlen, de verhető csapat. Tudnak szép dolgokat, dobtak remek gólokat kínaiból például, de sebezhető együttes. A szlovén együttes ráadásul ott lesz a VB-n, sajnos nagyon jól tudjuk, pont minket búcsúztattak. Pedig emlékezhetünk arra is, hogy azon a páros meccsen tőlük egy-két kulcsjátékos hiányzott is.

A szlovén együttes tehát sokkal élesebb, ami nem csoda, hisz ők a VB-re készülnek. Nem is lehet kérdéses, hogy Egyiptomot elverik hazai közönség előtt. Előfordulhat, hogy El-Ahmarék a meccs elején akár vezetnek is 2-3 góllal, de ahogy fáradnak, és ahogy belemelegednek a szlovének, helyre áll majd a rend. Egyébként az egyiptomiak Szlovéniában készülnek a VB-re. Átruccantak hozzánk, kikaptak hárommal. Lesz még ez a szlovének elleni találkozó, majd Irán és Szaud-Arábia ellen is játszanak, aztán jöhet majd a VB.

A szlovénoknál még 26 fős a keret, szóval az még bőven redukálódik. Boris Denic mester is ad majd lehetőséget több játékosának, akit meg szeretne nézni 'éles' meccsen. Persze akadnak olyan spílerek is, akik tuti kerettagnak számítanak, Gaber, Zvijez, Skof, Zorman, Gajic, Bezjak vagy Marguc is pályára lép majd. Szlovénia hazai környezetben játszik, hiába felkészülési meccs, azért ilyen esetben sem mindegy, hogy mi lesz a találkozó vége. Egyiptom nem rossz csapat, de egy-két ember tud extrát. Mi pár napja egészen könnyedén jutottunk el 31 lőtt gólig, nem volt túl acélos az Egyiptomiak védelme. Ráadásul az is látszott, hogy még ez az összeszokatlan magyar együttes is fel tudta őrölni az afrikaiakat a találkozó végére. Az európai kemény kézin edződő szlovén srácoknak sem lesz akadály megtalálni a lyukakat az egyiptomi falon. Aztán hiába próbálnak majd 3-2-1-et is védekezni az egyiptomiak, a gyorslábú szlovénoknak az sem lesz akadály a gólok előtt. Egyiptom csapata nem rossz, de európai együttesek ellen kevés. Nincs komoly bajnokságban edződő légiósuk sem, így pedig nehéz lesz a VB-n az egyiptomiak dolga. Csehország, Svédország, Franciaország és Izland ellen szinte semmi esélyük, de a másik afrikai ország, Algéria is erősebbnek tűnik, így nagy meglepetés lenne, ha nem Egyiptom végezne a C csoport utolsó helyén.

Címkék: sportfogadás, tipp,