Sportfogadás tippek: Mainz - Bayern München

2014-03-22
A Bayern Müchen Németországban egyeduralkodó. Nagyjából azt csinál amit akar. Nincs ellenfele, maximum saját magát verhetné meg. Cél a veretlen bajnoki szezon, és még vagy 15-20 rekord megdöntése.

Mainz - Bayern München

Tipp: Bayern

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

A Bayern München Németországban csak saját magával tud versenyezni. Már rekordok sokaságát döntötte meg a Pep-féle csapat, és fogja megdönteni még az elkövetkező fordulókban. A leginkább a veretlenül megnyert bajnoki cím, amire fáj a bajorok foga. Ugyanakkor arra sem volt példa, hogy egy csapat márciusban bajnoki címet ünnepeljen a Bundesligában.

A Bayern München jövőre talán a 100 potos bajnokságra is rámegy, igazi kihívást egyedül az jelentene számukra. A 100 pont egy bajnokságban azért is tűnik elérhetetlennek, mert összesen 102-t lehet gyűjteni a német bajnokságban.

Ma Pep Neuer - Lahm, Javi Martinez, Dante, Alaba - Schweinsteiger, T. Kroos - Robben, T. Müller, Ribery - Mandzukic tizenegyet küldi pályára. Persze vélhetően, mert azért Guardiola is szeret rotálni. A keret olyan bő, hogy ez lehetőséget biztosít számára. Azért ha ezt a kezdőt megnézzük, nem az a kérdés, melyik csapat nyer, hanem az, hogy mennyivel. 

A Mainz szép idényt fut, Tuchel remek munkát végez, de a mai meccsen csapata már akkor is elégedett lehet, ha megússza a KO-t. A Karius - Pospech, Bell, Noveski, Junior Diaz - Geis, Park - N. Müller, Moritz, Choupo-Moting - Okazaki féle kezdő egyébként nem rossz, sok csapat ellen esélyes lenne, de a Bayern más kávéház. A Bayern egy finomra hangolt gépezet, nincs még recept arra, mivel is lehetne megverni.

A tipphez sok sikert, a meccshez jó szórakozást kívánunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,