Sportfogadás tippek: Eibar - Real Madrid

2015-11-29
Szombaton a Barcelona és az Atletico Madrid is hozta saját meccsét, ha a Real nem akar lemaradni, nyernie kell az Eibar ellen!

Eibar - Real Madrid

Tipp: Real Madrid győzelem

Odds: 1.38

Iroda: winmasters

Kezdés: vasárnap 16:00

 

Az elmúlt hétvége elég csúnyára sikerült a Real Madridnál, hisz hazai pályán kaptak ki a Blancók 4-0-ra a nagy rivális Barca ellen. A BL-ben már elkezdték a renomé helyreállítását a Királyiak, de a végjáték ott sem sült el jól. Igaz, 4-0-nál senki sem gondolta, hogy a Sahtar 4-3-ig visszakapaszkodik, és izgalmassá teszi a hajrát. Lvivben sem játszott még hibátlanul a Madrid, de amíg koncentrált, és komolyan vette a meccset, addig elég meggyőző volt a csapat.

Ma Eibarba látogatnak Ronaldóék, egy picike csapat picike stadionnal, de annál nagyobb szívvel. Az Eibar egyébként igen szép őszt fut eddig, mindössze négy ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a Real Madrid. Pedig ha a két együttes értékét összehasonlítjuk...

A Real Madridnál nincs minden rendben teljesen, van belső feszültség, elnök, edző és játékosok között. Ettől függetlenül a Real Madrid még mindig a világ egyik legjobb csapata. A viszonylag magas odds valószínűleg annak köszönhető, hogy a Madrid védelme elég tartalékos lesz. Vélhetően a Carvajal-Nacho-Pepe-Arbeloa négyes játszik majd Navas előtt, hisz Marcelo, Ramos és Varane is sérült. A középpálya és a kreatív zóna viszont teljes lehet. Kroos és Modrid szűr, esetleg Casemiro jöhet szóba még. Elöl valószínűleg ismét kezd Benzema, mögötte Ronaldo, James és Bale. Azért ez igen bika csapat még úgy is, hogy a említett védők nem lépnek pályára. Az Eibar Gavosót és Jaimét nélkülözi ma, na meg az eltiltott Kekót akinek pótlása bizony problémát jelenthet.

Ez bizony frankón kulcsmeccs a Madridnál, ha itt nem nyer, búcsút mondhat a bajnoki címnek már most. Így is 9 pont a hátrány a Barcához képest, ráadásul tavasszal a klasszikus a Camp Nouban lesz megrendezve. Abból kiindulva, amit múlt héten láttunk, nehéz elképzelni a Real Madrid győzelmét. De az még nagyon távoli jövő, ezt a találkozót kell behúzni, és meccset nyerni végre. A Sevilla és a Barca elleni zakók miatt ez a relatíve magas odds.

Az előző idényben az Ipuruában 4-0-ra nyert a Real Madrid csapata ez Eibar ellen, otthon 'csak' 3-0-ra. Nem kérdés, hogy három gól van a két együttes között, de nekünk bőven elég, ha csak eggyel nyernek Ronaldóék.

Címkék: sportfogadás, tipp,