Sportfogadás tippek: Liverpool - Swansea

2014-12-29
A többi 'nagy' bajnoksággal ellentétben a Premiership mezőnye év végén sem pihen. Hétfőre is jut egy meccs, ma rendezik a 19. forduló zárótalálkozóját, a Liverpool-Swansea mérkőzést.

Liverpool - Swansea

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A Liverpool a 10. helyen áll jelenleg, ha nyer, akkor pontszámban befogja mai ellenfelét, a Swansea City-t. Ha legalább hárommal nyernek Gerrardék, akkor meg is előzik, de erre azért ne tegyünk sok pénzt. Már csak azért sem, mert ma a hazaiaknál Mignolet fog védeni, és nem róla mintázták a megbízhatóság szobrát.

A hazai oldalon Skrtel mellett Can és Sakho játszhat, a széleket Markovic és Henderson futhatja be. Középen Gerrard és Leiva játszik valószínűleg, elöl Coutinho, Sterling és Lallana. A vendégeknél Monk mester a Fabianski-Richards-Fernandez-Williams-Taylor-Sung-Shelvey-Dyer-Routledge-Sigurdsson-Bony-féle 11-et küldi pályára.

A Swansea egyébként utolsó két meccsét behúzta az Aston Villa és a Hull ellen, mindkettőt 1-0-ra. A 'pool döntetlenezett az Arsenallal, majd az előző körben 1-0-ra megverte a Burnley-t. A 18. fordulóban tehát mindkét csapat 1-0-ra nyerte aktuális bajnokiját, ám mi azon a véleményen vagyunk, hogy ma legalább 3-4 gólt látunk.

Az előző kiírásban a Swansea pályaválasztásával 2-2-t játszottak, Liverpoolban, az Anfield Road-on 4-3-ra nyertek Gerrardék. Az akkor duplázó Sturridge viszont ma egész biztosan nem talál be, Henderson viszont ott lesz a pályán. Sturridge góljait Lallanának, Sterlingnek és Coutinhonak kell pótolnia, de egy Gerrard pontrúgás vagy egy Skrtel fejes is aranyat, azaz gólt érhet. A Swanseanál viszont játszik Shelvey és Bony is, felköthetik a gatyát a hazai védők. A vendég-együttes jelenlegi 8. helye teljesen rendben van, aligha reméltek ennél jobbat. Nyugodtan, görcs nélkül focizhatnak, és ez elég kell legyen egy gólra. A 'pool pedig valószínűleg szeretne előrébb lépni a tabellán, hazai pályán egy gól nem túl nagy elvárás.

Idén, október 28-án Ligakupa meccsen is találkozott a két együttes Liverpoolban, akkor Emnes góljára Balotteli és Lovren válaszolt. A két együttes mostanában rendre gólgazdag meccseket játszik, egyik fél sem a kemény védekezéséről híres. Legutóbb ugyan mindkét fél 1-0-ra nyerte aktuális bajnokiját, ma sem a 'pool, sem a Swansea nem ússza meg kapott gól nélkül.

Címkék: sportfogadás, tipp,