Sportfogadás tippek: Tatabánya - Ferencváros

2013-09-11
A magyar Ligakupa sorozat nem épp a sportfogadók, és futballszeretők álma, de előfordul, hogy ehhez a sorozathoz kell hozzányúlni! Így van ez ma is!

Tatabánya - FTC

Tipp: FTC

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00


A Tatabánya nem az a csapat, amelynek fontos lenne a Ligakupa szereplés. Első fellépésükön 7-0-ra kikaptak a Győr ellen, ami tényleg ciki a javából. A Tatabánya ráadásul az NBII-ben sem áll túl jól, csak a 12. helyről várják a hétvégi fordulót.

Ráadásul ott sem vár rájuk könnyű ellenfél, hisz a listavezető Nyíregyházát látják vendégül hétvégén. Biztosak lehetünk benne, hogy ők már arra a meccsre koncentrálnak!

A Fradi viszont komolyan veszi a Ligakupa sorozatot. Kevés ilyen együttes van, a zöld-fehér mezes társaság, és Moniz edző már csak ilyen. Legutóbb is erős csapattal álltak fel a Sopron ellen, és az eredmény 'csak' 2-1 lett, azért a Fradinak jóval nagyobb volt a fölénye, mint azt az eredmény mutatja.

Tavaly a Fradi megnyerte ezt a sorozatot, és ha már így történt, szeretnének címet védeni. Az biztos, hogy Moniz mester ismét erős kezdőt küld pályára.

Abból kiindulva, milyen teljesítményt nyújtott a Tatabánya a Győr ellen, még ez az 1.44-es odds is hízelgő a vendégekre.

Ráadásul TV-s meccs, a Fradi nem teheti meg, hogy nem teszi oda magát 100%-ig.

A Tatabánya utolsó két tétmeccsén 12 gólt kapott, vagyis negyed óránként kaptak gólt. A Győr 7-et, míg a Siófok bajnokin 5-öt vágott nekik. Valószínűleg a Fradinak vagy három is elég lenne a győzelemhez, de ahogy ez a Tatabánya most kinéz, könnyen előfordulhat, hogy a Fradi és a Nyíregyháza is kiüti majd őket.

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,