Sportfogadás tippek: Törökország - Montenegró

2015-06-17
A női kosár-Eb második szakasza kezdődik szerdán. Sajnos a két házigazda, Románia és Magyarország is búcsúzott, az élet viszont nem áll meg a pályákon. A második etap első találkozóját Montenegró és Törökország vívja.

Törökország - Montenegró

Tipp: Montenegró nyer

Odds: 1.70

Iroda: unibet

Kezdés: szerda 16:30

 

Az első csoportkörben Törökország és Montenegró is 3 meccset nyert, és egyet veszített el. Montenegró a francia csapattól kapott ki, Törökország pedig a fehéroroszokkal nem bírt, és kapott ki 15 ponttal. Az a 15 relatíve soknak mondható, hisz 67-52 lett a vége, tehát nagyon kevés pont született. Mondjuk ez jellemző a török együttesre, nagyon kevés pontot dobnak, de a védekezésük miatt így is képesek meccseket nyerni. Itt az Eb-n eddig 57, 52, 61 és 50 pontot dobtak Yilmazék, ami nagyon kevés. A csoport gyengeségét mutatja, hogy így is három meccset nyert Törökország.

Montenegró 71, 79, 84 és 64 pontot hozott össze. Látszik, hogy a legkevesebb montenegrói dobott pont is több, mint a törökök 61 pontos találkozója. Vardarliéknak fel kell kötni a gatyát, mert a montenegróiak bármelyik meccsen képesek 70-75 pontot dobni. Ha a török játékosok ma is lassítani akarják a játékot, az nem biztos, hogy sikerülni is fog. Skerovic személyében van egy elit irányítója a montenegrói együttesnek, Perovanovic, Robinson és Dubljevic pedig megállíthatatlan.

A törököknél ott van Yilmaz például, aki nagy név, de neki nem igazán megy itt az Eb-n, Pringle, Sanders még csak-csak hozza a pontokat, de Alben játéka pl. eléggé átalakult, alig-alig szerez pontot. Nem lesz ez így jó a törököknek, hisz az lehet, hogy az olasz-görög-lengyel trió meg lehetett verni 60 dobott ponttal, ez Montenegró ellen nagyon kevés lesz!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,