Sportfogadás tippek: UMMC Jekaterinburg-USK Praha

2015-04-12
A női Euroligában ma rendezik a döntőt és a bronzmeccset. A USK Praha meglepetésre tudott a fináléba kerülni, a Jekaterinburgtól viszont természetes, hogy ott van a fináléban!

Jekaterinburg - USK Praha

Tipp: Jekaterinburg

Odds: 1.35

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

Ebben a szezonban a Jekaterinburg és az USK Praha együttes kétszer találkozott ebben a sorozatban. Mindkét meccset az orosz csapat nyerte, otthon 84-74, idegenben 77-71 arányban.

Itt a Final Fourban a két elődöntő más képet festett. A Praha-Fener meccsen a küzdelem dominált, nagyon gyenge színvonalú találkozó volt. A Praha 62-49 arányban tudott nyerni, nincs miről beszélni. 62 pont a Jekaterinburg ellen a tisztes vereséghez sem lesz elég.

Az orosz Ekaterinburg egy bika erős csapat. A Kurszk elleni találkozón pénteken 81-70 arányban győzedelmeskedett. Nagyjából az első két negyedet játszotta koncentráltan a UMMC, a félidőre 24 pontos előnnyel vonultak Grudáék. A másik két negyedben már csak az előnyt tartották, hagytak erőt bőven a mai meccsre. Gruda és Candice Parker megállíthatatlan volt a palánk alatt, Parker 15 pattanót is leszedett. Torrens elég csöndes volt, de azért 9 pontot betett a közösbe. Erős csapat nagyon, a Prahának már azért is vért kel majd izzadni, nehogy csúnya legyen a vége. Nagyjából semmi esélye az USK-nak, és ez nem frázis.

A két keret között óriási a különbség, a Prahától tényleg az csoda, hogy eddig eljutott. A Jekaterinburg számára csak a végső siker elfogadott ezzel a kerettel. Hiába játszik otthon a Prága, itt már kevés lesz a közönség a sikerhez. Torrens nagyjából a legjobb európai játékos, Candice Parker padig ha nem is a legjobb a világon, de mindenképp a legjobbak között van. Nincs orvosság az orosz együttes ellen!

Címkék: sportfogadás, tipp,