Sportfogadás tippek: Győri ETO KC - Vardar

2015-11-13
A győri csajok a kézi BL-ben egy bravúros győzelemmel nyitottak a Vardar otthonában, aztán jött a Midtjylland elleni hidegzuhany. A Hypo elleni meccsek nem voltak mérvadóak, de most ismét szoros találkozóra számíthatunk, mert a Vardar minden bizonnyal vissza szeretne vágni!

Győr - Vardar

Tipp: Vardar +4.5 gól

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap, 16:30

 

A győri lányok a BL-ben sikerrel vették első meccsüket a Vardar otthonában. Sullandék 27-22-re nyertek, minden szépnek tűnt, mígnem jött a második BL-meccs, a Midtjlland elleni hazai összecsapás, ahol szintén jól kezdett az ETO, de a 2. félidőre elfogyott. Az talán egy jókor jött pofon volt, és a Fradi elleni bajnoki vereségre is el lehet ezt mondani.

A Győr nincs a toppon, és hiába verte oda-vissza a BL-ben a Hypo csapatát, az osztrákok messze nem képviselnek olyan színvonalat, mint az elmúlt években.

Az ETO messze van a top formától. Amorim egyelőre -főleg támadásban- árnyéka korábbi önmagának. Görbicz Anita játékában is benne vannak az eladott labdák, ha jön egy gyönyörű passz, a következő támadásban jön az eladott labda. A Hypo elleni visszavágón elég jól játszott az ETO, de az ellenfél igazából messze volt a BL átlagtól is.

A Vardar a Győr elleni zakó után magához tért. Mindhárom meccsét megnyerte, méghozzá meggyőző játékkal. A Hypo elleni győzelmit kár említeni, de a dán Midtjlland ellen először otthon 33-24-re tudott győzni, majd Dániában 25-15-re!

Rossz hír az ETO számára, hogy a Vardar játékba lendült. Penezic, Lekci és a többi sztár vezérletével a Vardar most már valóban úgy játszik, mint egy csapat, amely BL-t nyerhet. A két csapat előző meccséhez képest tehát változás, hogy a Vardar is túl van pár éles meccsen. Tudják, hogy mit várhatnak az ETO-tól. A Győr önbizalma pedig nincs az egekben. Ez egész biztosan kiélezett találkozó lesz, itt egy-két gól fog dönteni. Vélhetően kevés gólos találkozó lesz, elvégre mindkét együttes elég jól védekezik, pl. az sem véletlen, hogy a Midjllandot is 15 gólon tartotta a Vardar Dániában!

Ez a +4.5 gólos hendikep egy ilyen ki-ki meccsen vállalható, ahogy említettük, itt sanszos, hogy ha nyer is valamelyik csapat, akkor max 1-2 góllal. De simán benne van a döntetlen lehetősége is, végig kiélezett találkozóra számíthatunk!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,