Sportfogadás tippek: Celtic - FC Barcelona

2016-11-23
A BL keddi játéknapján a Dortmund-Varsó meccsen 12 gól született, ami rekordnak számít. Sajnos a mi tippünk tegnap besült, hisz a Lyon ezúttal csak szolidan, 1-0-ra verte a Zágrábot. Ma javítunk!

Celtic - FC Barcelona

Online sportfogadás tipp: 3.5 büntetőlap felett

Bet365 odds: 1.85

tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 20:45

 

A Barca otthon 7-0-ra elverte a Celticet, nem volt egy súlycsoportban a két csapat. A Celtic büntetőt hibázott, így a szépítő gólról is lecsúsztak a skótok. Azóta a Celtic két döntetlent összehozott, és még van esélye a továbblépésre. Ez persze inkább csak matematikai esély, hogy realitásról beszéljünk, ma meg kéne verni a Barcát. Ez elég viccesnek tűnik a 7-0 után, de minden meccs más.

Az a Barca-Celtic találkozó olyan szempontból fura volt, hogy a Celtic csak mellékszereplő volt. Igazából túlzottan is tisztelték a Barcát, nem hozták azt a tipikus skót focit, azaz nem rúgtak oda senkinek, nem a labda vagy a baba elv alapján fociztak. A skótok is próbáltak focizni, tényleg senkinek sem akartak sérülést okozni. Persze futballban a katalán-csapat sokkal jobb, és mivel a skótok nem akarták halomra rúgni a katalánokat, így Messiék rúgták a gólokat, egyiket a másik után...

A skótoknak nem vált be az, ha csak a labdával foglalkoztak. Most picit, sőt nem is picit keményebb Celticet várunk, több test-test elleni ütközetet. Viszont két nagyon eltérő stílusban focizó csapat feszül egymásnak. Ráadásul amíg a skót szurkolók hozzá vannak szokva, hogy otthon a Glasgow dominál, így most a Barca labdajáratása aligha tetszik majd a skót nézőknek, szurkolóknak.

Persze a Celtic spílerei sem fogják hagyni, hogy a katalánok passzolgassanak. Sokkal fizikálisabb meccs lesz, mint amit a két együttes a Camp Nouban játszott. Itt bizony Orsato sporinak többször elő kell húzni a lapot, sőt könnyen lehet, hogy látjuk majd a pirosat is. Neymar vagy épp Busquets nagy színész, a skótok közül is elgurulhat a gyógyszere bárkinek. De a Barca játékosai is gyűjtenek majd lapokat, hisz a fizikális foci, amit a skótok tolnak majd, bizony nem a Barcelona sajátja, így nem is kérdés, hogy jó pár vendég-spíler is be fog 'sárgulni'.

Várható kezdőcsapatok:

Celtic: Gordon-Lustig-Boyata-Sviatchenko-Izaguirre-Brown-Armstrong-Forrest-Rogic-Sinclair-Dembelé
Barcelona: ter Stegen, S. Roberto-Mascerano-Pique-Alba-Rakitic-Busquets-Gomes-Neymar-Messi-Suarez

Címkék: sportfogadás, tipp,