Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Valencia

2015-04-30
A Rayo Vallecano a La Liga egyik legőszintébb csapata. Mindig győzelemre játszik Paco Jemez együttese, legyen az ellenfél a Madrid, a Barca, vagy ma a Valencia!

Rayo Vallecano - Valencia

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Vallekasban öröm lehet meccsre járni, mert ez a picike, nem túl tehetős együttes szinte mindig kiszolgálja a stadionba kilátogató közönséget. A Rayo mindig a saját stílusát játssza, nem alkalmazkodik az ellenfélhez. Megtehetné, hogy a nagy csapatok ellen -ahol nagyjából semmi esélye sincs nyerni- behúzódik, és végig bekkeli a 90 percet. A Rayo viszont nem ilyen, és ezt főleg Paco Jemeznek köszönhetjük.

A hazaiaknak pedig bejön ez a stílus, mert a bennmaradás nincs veszélyben, és közben a közönség is remekül szórakozik a csapat meccsein. Itt nem játszanak Messi és Ronaldo féle zsenik, de azért képzett, labdabiztos srácok alkotják a vallekasi csapatot, és bizony 50-60 percig ez a Rayo is képes olyan focira, mint amilyet a nagyoktól szoktunk látni. Persze sűrűn előfordul, hogy a hajrára elfárad a csapat, de az tuti, hogy Buenóék meccsein nem lehet unatkozni.

A Valenciának nagy szüksége van a pontokra, ezért tutira ki lehet jelenteni, a Denevéresek nyerni mennek Vallekasba. A keret teljes, felépült Enzo Perez is, szóval Nunónak ilyen szempontból nagyon jó dolga van. Azt a 11 játékost küldheti pályára, amelyet szeretne, hisz ha minden igaz, eltilott játékosa sincs ebben a körben a Túria-parti együttesnek.

Ősszel a Valencia otthon a Mestallában 3-0-ra verte a Rayót, a Darazsak alighanem szeretnék megcsípkedni kicsit a Denevéreseket. Leo Baptistao nem léphet pályára hazai oldalon, de azért akadnak így is akadnak bőven a hazai oldalon, akik tudják színezni a játékot, és képesek gólt szerezni! A Valencia pedig jó formában van, Feghouli, Negredo, Alcacer, Parejo és a többiek ma is villoghatnak, hisz a Rayo nem a védekezéséről híres. Olyannyira nem, hogy a legtöbb gólt kapta a ligában! Idén kétszer találkoztak a Copa del Rey sorozatban is, az első meccsen 2-1-re nyert a Valencia, aztán a visszavágón 4-4-es döntetlen született.

Ez a mai sem lesz unalmas este, szóval nyugodtan fogadjunk a gólokra, mert a Rayo meccsein megéri!

Címkék: sportfogadás, tipp,