Sportfogadás tippek: Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund

2016-05-07
Nem állnak jól a Bundesligában a magyar légiósokat foglalkoztató együttesek. Szalai a Hannoverrel kiesett, Kleinheisler a Brémával, Huszti pedig a Frankfurttal jelenleg is a kiesés elkerüléséért küzd.

Frankfurt - Dortmund

Tipp: Gólt lő a Frankfurt

Odds:  1.50

Iroda: bet365

Kezdés: szombat, 15:30

 

Az utolsó előtti körben már minden meccset 15:30-tól kezdenek szombaton. A már hetek óta fixen második Dortmund elég jó formában van, Tuchel forgatja a játékosokat, most sem lehet megmondani, ki juthat szóhoz, és kinek jut a kispad, vagy még az sem. A BVB-nél főleg Pulisic és Ramos voltak azok, akik éltek a lehetőséggel. Jó kis csapat ez, de azért fogható.

Azért ilyenkor idény végén már téma a következő szezon is, szó van Hummelsről, és arról, hogy jövőre a Bayern játékosa lesz. Subotic is lóg a levegőben, szóval a védelem közepe átalakulhat, és az fix, hogy Hummels sem annyira koncentrált már, mint egy igazi tétmeccsen lenne. Azért bárhogy is nézzük, ez a találkozó a BVB-nek kb egy edzőmeccs, arra jó, hogy a DFB Kupa döntőjéiig játékban maradjanak. De tudjuk, hogy lesz majd EB is, többen a válogatottakban játszanak, ők sem most akarják kihajtani magukból, ami még maradt.

Ráadásul a BVB-t azért meg lehet fogni, amikor idegenben játszik.

A Frankfurt viszont vélhetően éles lesz. Hogy mire lesz elég a mai teljesítmény, az jó kérdés. Simán benne van, hogy a BVB félgőzzel is nyerni tud, de az is, hogy az Eintracht összekapja magát, és legyőzi jobb nevekből álló riválisát. Amíg a Frankfurtnak a bennmaradás a tét, addig a BVB-nek ez egy edzőmeccs. A  Frankfurt ráadásul lendületben van, legyőzte a Darmstadtot és a Mainzot is, egy gólra hazai pályán minimum jók lesznek a mai BVB ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,