Sportfogadás tippek: Gary Anderson - Mark Frost

2016-12-15
Kezdődik a 2017-es Darts-vb! Csütörtökön, tehát rögtön az első játéknapon színpadra lép a címvédő, Gary Anderson!

Gary Anderson - Mark Frost

Online sportfogadás tipp: Gary Anderson 3-0-ra nyer

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök 22:00 után

 

Mark Frost egyrészt szerencsés, hisz a nyitónapon megmutathatja magát ország-világ előtt. Más részről pedig picit peches, hisz a címvédő Gary Anderson lesz az ellenfél. Az esélyek egyértelműek (Anderson győzelme 1.05-ös szorzóval fizet mindössze). A skót világbajnoki-címvédő az előző évben Andy Boulton ellen is 3-0-al nyitott, az első három meccsén összesen egy szettet veszített el.

Mark Frost nevével és bevonuló zenéjével (The final countdown) is lehetne poénkodni, de nem tesszük. Egyébként is, ezen a szinten már nincsenek rossz játékosok. Legfeljebb rutintalanok.

Teljesen más az Ally Pally-ben dartsozni, mint egy kisebb (kvalifikációs) versenyen, ahol akár 20-30, vagy 50 tábla is van egymás mellett. Itt most egy színpad lesz, és több ezer tomboló néző, szurkoló, akik ordibálnak, vedelik a sört, énekelnek, és élvezik a bulit. Kell a rutin, Andersonnak pedig van. Van tudása is, anélkül valószínűleg nem lenne kétszeres világbajnok.

A skót játékos a legutóbbi két világbajnokságot megnyerte, és jó esélye van a triplázásra. Persze vannak kihívói, de Frost nincs köztük. Elméleti esélye van, ám nagy valószínűséggel maximum egy-egy leget húz majd be, a szettek számát tekintve ezt a mérkőzést Gary nyeri 3-0 arányban.

Címkék: sportfogadás, tipp,