Sportfogadás tippek: Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers

2015-06-04
Magyar idő szerint péntek hajnalban kezdődik az NBA nagydöntője a Golden State és a Cleveland részvételével. Összecsap tehát Curry és LeBron James csapata, a két együttes párharca pedig idén is 4 győzelemig tart

Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers

Tipp: 202.5 pont fölött

Odds: 1.80

Iroda: tippmixPro

Kezdés: Péntek 03:00

 

Idén nem volt meglepetés, ami a két döntőst illeti. Keletről az Irvinggel és James-szel felálló Cavs jutott a döntőbe, az Atanta nem volt méltó ellenfele a Keleti főcsoport fináléjában. Nyugaton pedig a Warriors jutott be a nagydöntőbe, Curry vezérletével 4-1-re verte meg a Houstont az oaklandi együttes. Jamesék az Atlantát 4-0-ra verték, ahogy arrafelé mondják, kisöpörték. Nem voltak túl izgalmas párharcok, a döntő vélhetően az lesz!

Idén kétszer találkoztak, mindkét csapat hozta a hazai pályás meccsét. A Warriors 112-94 arányban nyert az Oracle Arénában, a Cavs pedig 110-99-re húzta be a meccsét otthon a GSW ellen. 206 és 209 pont született, nagyon jó esély van rá, hogy most is bőven 200 fölött dobnak a csapatok, ami az összpontszámot illeti. Mindkét együttes korán befejezte az előző párharcát, így volt idő pihenésre. A Cavsnél James is eléggé elfáradt, Irving meccseket hagyott ki sérülés miatt. Mindkét sztrának jól jött ez a pár nap pihenő, ahogy a többieknek is!

A Cleveland az előző körben átlagban 105.7 pontot szórt meccsenként az Atlanta ellen, a Golden State pedig 108.6 ponttal terhelte átlagban a Houston Rockets együttesét. Ja, és meg kell említeni, hogy a GSW-nél Thompsonnak nem is ment igazán jól a játék, mi lesz, ha neki is beesnek majd a triplák... Mindkét együttes képes magabiztosan hozni a 100+-os találkozókat, így nem meglepő a tippünk, a döntő első meccsén 202.5-nél több pontot hoznak össze a csapatok!

Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,