Sportfogadás tippek: Manchester City - PSG

2016-04-12
A Man. City és a PSG 2-2-ről kezdik a visszavágót. Ez jó hír számunkra, hisz a visszavágón amíg nem 2-2 az eredmény, valamelyik csapat gólkényszerben játszik. Mivel a City idegenben kettőt lőtt, jelenleg az angol csapat áll továbbjutásra.

Man. City - PSG

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.60

Iroda: winmasters

Kezdés: kedd, 20:45

 

Akárhogy is alakul, vagy a City vagy a PSG elődöntőt játszik. Aztán ha baromi nagy mákjuk van, a Wolfsburg továbblép a Real ellen, és akkor az elődöntőben mindenki a németeket akarja majd, mint tavaly a Juvét... Más kérdés persze, hogy a Juve döntőbe jutott...

A City és a PSG hasonló együttes, egyszer csak lett pénz, így nem volt nehéz csapatot építeni. Ugyanakkor a pénz még nem minden, hisz a BL-ben pl. sem a City-nek, sem a PSG-nek nem sikerült igazán nagyot villantani. Most ennek is eljött az ideje.

Az odavágó elég jóra sikeredett, ahol születik 4 gól, rossz meccs amúgy sem lehet. Voltak őrületes hibák, szép megoldások, minden, ami egy ilyen meccshez kell. A PSG dominancia viszont elmaradt, és a PSG könnyen abba a hibába eshet, melybe pl. beleesett a Bayern is nem egyszer. Ez pedig a korán behúzott bajnoki cím!

A PSG már hetek óta francia bajnok, és a City elleni odavágón is láthattuk, hogy nem minden pillanatban koncentrált úgy a francia együttes, mint az elvárható lett volna. Két kihagyás, máris villan a City. Persze a baki a City játékában is benne van, de a korán behúzott bajnoki cím nem tesz jót a koncentrációnak, erről a Bayern egész biztosan sokat tudna mesélni.

Kedvez a góloknak, hogy 2-2-ig valamelyik csapat gólkényszerben játszik. Először a PSG, így a City akár kontrákra is bazírozhat, az pedig megy ennek a csapatnak. Agüero, Navas, de Bruyne, Silva, Touré és a többiek gyorsasága kamatozhat ezen a meccsen. Persze a City-t sem kell félteni, Ibráék tudják, hogyan kell angol csapatok ellen játszani, és persze azt is, hogy kell gólokat lőni!

A góloknak kedvezhet, hogy a PSG-nek kockáztatnia kell. Ráadásul a középpályás szűrés kiemelkedő alakja, Matuidi eltiltás miatt nem játszik, és nem játszik az egyik belső védő, David Luiz sem. Ezt vélhetően meg fogja érezni a PSG védekezése, hasonlóan gólgazdag meccsre számíthatunk, mint az odavágó volt!

Várható kezdőcsapatok:

Man. City: Hart-Sagna-Otamendi-Mangala-Clichy-Fernando-Fernandinho-Touré-de Bruyne-Silva-Agüero
PSG: Trapp-Aurier-T. Silva-Marquinhos-Maxwell-Rabiot-Motta-di Maria-Cavani-Lucas Moura-Ibrahimovic

Címkék: sportfogadás, tipp,