Sportfogadás tippek: Real Madrid - Napoli

2017-02-15
A keddi játéknap vélhetően elhozta a nyolcaddöntők legnagyobb meglepetését, hisz a Barca 4-0-ra kikapott Párizsban. Szerdán a Real Madridon a sor, hogy védje a LaLiga becsületét.

Real Madrid - Napoli

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.53

Tippmix odds: 1.50

Kezdés: szerda, 20:45

 

Benne volt a PSG-FCB meccsben, hogy négy gólt látunk, ám hogy mind a négyet a PSG lövi, arra kevesen tettünk volna pénzt. Meglepetés volt is, lesz is, ez benne van a fociban. Szerdán Real Madrid-PSG mérkőzésre kerül sor a Bernabeuban. A címvédő Real Madrid otthon vélhetően nem megy ki akkora mellénnyel a pályára, mint katalán vetélytársa tegnap.

Hazai oldalon bár sok helyen említik Bale-t, tuti nem játszik még. Kroos viszont elvileg pályára lép, így Bale-t kivéve azért a legjobb összeállításában léphet pályára a Zizuo-csapat. Ami a Nápolyt illeti, egész biztos, hogy támadó focira készülnek, nem az a csapat, amely 0-0-al elégedett lenne. Ráadásul fontosak az idegenben lőtt gólok, és a Napoli amúgy sem olyan csapat, amely tipikus régi olaszos védekező focit játszana. Nem is úgy van kialakítva a keret, Callejón, Insigne, Mertens és Hamsik vezérletével ez a csapat nem a védekezésre van felépítve. Mostanában a Napoli idegenben is megszórja ellenfeleit, elég csak a Bologna elleni 7-1-es győzelemre gondolni.

 

8000 Ft-os kockázatmentes élő fogadási lehetőség a meccsre a bet365-nél

 

Szóval két olyan együttes feszül egymásnak, melyek nem a védekezésükre építenek elsősorban. Például a Real Madridban Ramos rengeteg gólt fejel, lassan már több hasznot hajt elöl, mint hátul. Carvajal és Marcelo inkább középpályást játszik, szóval komoly offenzívára számíthat a Napoli. Viszont az is tény, hogy az olasz csapatot nem nyomja az esélyesség terhe. Az is tény, hogy a Madridnak azért szokott gondja lenni a Napolihoz hasonló csapatokkal, ahol ilyen apró termetű srácok firkálnak, és kombinatív focit játszanak. Márpedig Varane és Ramos például a levegőben korlátlan úr, de a földön kombinálva azért sebezhető duó ez. Viszont a Napoli védelme sem etalon, Ronaldo azért Hysajt fogja bolondítani rendesen. Kroos, Modric és Casemiro jelenléte miatt a középpályát valószínűleg a Madrid kontrollálja. Allan és Jorghinho kevés lesz, Hamsik is inkább előre játszik, viszont a Napoli kontrái veszélyesek lesznek, ez egész biztos.

Alapvetően mindkét együttes támadó focit játszik, ezért bízunk benne, hogy ez gólokban is meg fog mutatkozni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,