Sportfogadás tippek: Napoli - Sassuolo

2015-02-23
A Serie A 24. fordulójából két mérkőzés maradt hátra. Este 19 órától a Napoli a Sassuolót fogadja, az Inter pedig a Cagliari vendége lesz. Mi a Napoli - Sassuolo találkozóval foglalkozunk bővebben.

Napoli - Sassuolo

Tipp: 2.5 gól felett, vagy (mindkét csapat szerez gólt)

Odds:1.70 (1.83)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Hétvégén ismét botlott az AS Roma csapata. Nincs ebben semmi meglepő, lassan annak lesz hírértéke, ha ismét meccset nyer. Sokáig úgy tűnt, hogy az olasz élvonalban ott elöl le vannak osztva  a lapok. Ami továbbra sem változott, az az, hogy a Juve lesz a bajnok. Az viszont erősen kérdésessé vált, hogy az AS Roma képes lesz-e megtartani a 2. pozícióját. Ha ma este a Napoli legyőzi a Sassuolót, akkor csak három pont lesz a különbség a Nápoly és a fővárosi együttes között. Márpedig nagyon nem mindegy, hogy ki szerzi meg a második helyet, hisz az ezüst automatikus BL-főtáblát ér, míg a harmadiknak selejtezni kell, ami mindig lutri...

A Napoli múlt csütörtökön egy félidő alatt kivégezte a Trabzonsport. Gabbiadini a 27. percben már a 3. gólt rúgta, a meccs utolsó percében pedig Zapata verte be az utolsó szöget a török csapat koporsójába. A Napoli ott van a következő körben, nem kell tartalékolnia Beniteznek.

A Napoli tehát kihasználhatja a Róma újabb botlását, de ami azt illeti, a Napolinak kötelező is lenne kijavítani a Palermo elleni botlást. Higuain eltiltott lesz, így nem léphet pályára, ám ott van Zapata, de Guzman, Mertens, Callejon, Gabbiadini és Hamsik, van kikből válogatni a kreatív zónát illetően. Gabbiadini például egész jó formában van, gólt rúgott a Palermónak és a Trabzonspornak is.

A Napoli a San Paolóban nem szokott szórakozni. Utolsó 10 hazai pályás találkozójából csak egyet veszített el a Napoli, azt is a Juve ellen. Megbocsátható bűn. Ennek az említett utolsó 10 hazai pályás találkozónak a gólátlaga is egész jó, meccsenként 4.2 gól született. A gólok többségét a Napoli lőtte, de ha jobban megnézzük, csak két találkozót úszott meg kapott gól nélkül az Albiol vezette védelem. Otthon őszinte focit játszik a Napoli, amiben mindig benne van, hogy lő 4-5 gólt, de az is, hogy kap 2-3-at.

A Sassuolo remek partner lesz a gólpárbajhoz. Tény, hogy a vendégek vélhetően egy pont esetén sem szomorkodnának, de Zaza, Sansone és Berardi triója bármikor képes megvillanni, és mint tudjuk, a Nápolynak nem a védekezés az erőssége. A Sassuolo egyébként van egy olyan -még élő- sorozata, hogy rúg is gólt, de kap is. A Sassuolo utolsó 11 bajnokiján jött volna a mindkét csapat lő gólt opció! A mi tippünk az, hogy ezen a meccsen potyognak majd a gólok, mindkét csapat be fog találni, nem kizárt, hogy látunk vagy 5-6 gólt ezen a hétfői összecsapáson.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,