Sportfogadás tippek: FFC Frankfurt - Wolfsburg

2013-11-16
A német női DFB-Pokal sorozatban döntőnek is beillő találkozót rendeznek a legjobb 16 között. A tavaly mindent nyerő Wolfi együttes a rendkívül erős FFC Frankfurthoz látogat. Nézzük az esélyeket

FFC Frankfurt - Wolfsburg

Tipp: X2

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:00

 

A német kupában a lányoknál a nyocaddöntőknél tartanak. Idejekorán találkozik tehát ez a két együttes, döntőnek is beillő meccs, nem túlzás azt állítani. A Potsdam már kiesett, így nagy valószínűséggel az a csapat nyeri a DFB Kupát, amelyik ma továbbjut.

Az FFC Frankfurt előnye, hogy ők idén nem szerepelnek a BL-ben, így többet pihenhettek erre a találkozóra. Remek formában vannak a frankfurtiak, utolsó két bajnokijukon 12-0-ra verték a Sinfdelfingent, de ami még ennél is többet számít, az a Duisburg elleni 5-0-ás siker.

A Wolfi 13-án még a Malmö ellen játszott BL-meccset, hazai pályán Jakabfi Zsaniék 3-1-re nyerni tudtak, így kettős győzelemmel léptek a következő körbe.

A Wolfsburgnál tisztában vannak vele, hogy a triplázást idén nem lesz egyszerű megcsinálni, de látjuk, hogy minden sorozatban van esélyük címet védeni.

Az FFC egy rettentő erős csapat. Nagyon sok pénzt öltek a női fociba, és ennek most már kamatoznia kell! Bajramaj, Marozsán, Smidt, Gaerefrakes, Behringer, Bartusiak, Kremer mind-mind német válogatott, de japán, svájci légiósok is játszanak itt, és ami fő, ők is minőséget képviselnek. Ettől függetlenül az FFC még nem nagyon nyert semmit.

A Wolfi tavaly mindent megnyert, és azóta csak erősödött a csapat. Nila Fosher napjaink egyik legjobbja női fronton. Egyértelműen a top3 között jelenleg a védőket tekintve, ráadásul rendkívül gólerős, hisz pontrúgásoknál a fejjátéke aranyat ér. A nyári női EB-n is három gólt szerzett fejjel a svéd válogatottban, tehát vele tényleg nagyon nagyot húzott a Wolfsburg. Jakabfi Zsani újra teljes értékű harcos, szóval igencsak jó csapat ez a Wolfsburg.

Az erejük abban rejlik, hogy sokkal inkább csapat, mint az FFC. Remek játékosokból áll a Frankfurt, szó se róla, de nem érezni azt az egységet, amit a Wolfinál igen.

Kessler és Goessling rendkívül összeszokott páros a Wolfsburg középpályáján, a német női válogatottat is EB-győzelemhez segítették. A védelemben pedig ott van fisher, aki szinte átjátszhatatlan ebben a női mezőnyben.

A hazai pálya, és az, hogy az FFC játékosai pihentebbek, a Frankfurt esélyét növelik, de ez a Wolfsburg van annyira egységes, és jó csapat, hogy minimum egy döntetlent összehozzon.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,