Sportfogadás tippek: Werder Bremen - Hoffenheim

2017-05-13
A Werder és a Hoffenheim vélhetően egy gólgazdag meccset játszik szombat délután. Van tét mindkét oldalon, de nem akkora, hogy bénítólag hasson a srácokra.

Werder Bremen - Hoffenheim

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 1.45

Tippmix odds: 1.40

Kezdés: szombat, 15:30

 

Moisander eltiltott a Werder védelméből, ez pedig jó hír annak, aki a gólokra fogad. Nélküle a Bréma védelme átjáróház lesz. Legutóbb mondjuk vele is kapott 4 gólt a Bréma a Köln ellen, szóval benne a Nouri-csapatban, hogy alaposan kitömik, de ugyanígy a rúgott gólokra is lehet számítani.

A Hoffenheim célja, hogy megnyerje két hátra lévő bajnokiját, és ha netán botlik a BVB, akkor visszavegye a 3. helyet. A Bréma pedig ha a 8. helyről egyet előre tudna lépni, már elindulhatna az EL-ben. Ez nem semmi, sokáig ugyanis kiesőjelöltként kezeltük a Werdert, de Nouri mester gatyába rázta az együttest, és tavasszal alig-alig kapott ki a zöld-mezes együttes.

Ősszel a Hoffenheim és a Bréma 1-1-et játszott, szóval két gólt láthattunk, de azóta a Bréma kicserélődött, és ütőképes együttessé vált. Egyébként 14 bajnokit kell visszamenni az időben, amikor olyan meccset találunk a két csapat közül az egyik nem talált be. Nem semmi adat, de az utolsó 13 egymás elleni bajnokin egy-egy gólt minimum lőttek a csapatok, szóval biztosak lehetünk benne, hogy ez a találkozó szinte 1-1-ről indul. Így, hogy a Werder-védelem oszlopa eltiltott, jó esély van rá, hogy a hazai csapat megint meg lesz tömve. Legutóbb a Köln négyet gurított, simán benne van, hogy a Hoffenheim sem áll meg négy lőtt gól alatt, de otthon a Werder is betalál majd. Reméljük Nouri Pizarrónak is ad majd pár percet, és ki tudja, látjuk-e még bajnokin a Bundesliga történetének leggólerősebb légiósát, avagy mégsem.

Tipp: 2-5

Várható kezdőcsapatok:
Bremen
: Wiedwald-Gebre Selassie-Sané-Veljkovic-Bauer-Grillitsch-Delaney-Junuzovic-Kruse-Gnabry-Bartels
Hoffenheim: Baumann-Süle-Vogt-Hübner-Kaderabek-Amiri-Rudy-Demirbay-Zuber-Wagner-Krmaric

Címkék: sportfogadás, tipp,