Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Valencia

2015-01-10
Utolsó hét bajnokiján nem lőtt gólt a Celta Vigo csapata. Ezen sorozatának vetne ma véget Berizzo együttese, de nem lesz könnyű, hisz a Real-verő Valencia lesz a vigói együttes ellenfele.

Celta Vigo - Valencia

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Legutóbb a Celta mezében bajnokin Larrivey lőtt gólt anno a Camp Nouban. Azzal a góllal a Celta taccsra tette a Barcát, de senki sem gondolta, hogy azután akkora űr keletkezik góllövés terén. Márpedig a helyzet az, hogy hét bajnokin keresztül maradt gólképtelen csapat szinten a Celta Vigo! Az viszont kisebb csoda, hogy még így is a tabella felső felében találjuk az égszínkék mezes együttest.

A hazai oldalon Cabral és Planas hagyja ki a meccset, visszatér viszont Larrivey és Nolito. Ők azok, akik megtörhetik a jeget, Larrivey és Nolito. Ez a duó vélhetően Orellánával egészül majd ki a pályán, így fogják rohamozni a vendégek védelmét. Kupameccsen a Bilbao ellen már kétszer is beköszönt a Celta, ám kapott mellé négy gólt, ami azt jelenti, hogy valószínűleg kiesett a kupából. Planas és Cabral mellett Oubina és Madinda sem lép ma pályára. Ami viszont nekünk számít, hogy Nolito, Orellana, Khron-Dehli, Larrivey, Mina, Charles és RAdoja ott van a meccskeretben.

A Valencia múlt héten hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a Realt, ez pedig lökést kell adjon a denevéreseknek. Kegyetlen jól ment a Real ellen a Túria-parti együttes. Igazi csapatmunka volt, ahogy a Madridot kivégezték. Már korábban, a Barca ellen is megvolt az esélyük a győzelemre, de akkor a szerencse nem volt Feghouliékkal. A Real ellen már Fortuna is segítette a Valenciát, és egy fontos győzelemmel közelített a Valencia a nagyokhoz. Jelenleg a 4. a tabellán Nuno csapata, de ha nyer, akkor tovább közelít az élmezőnyhöz, hisz a Barca és az Atletico egymással játszik. Ha képes lenne konzisztensen jól játszani a Valencia tavasszal, akkor még a dobogó is összejöhetne.

A vendégeknél Piatti, Pereira, Zuculini, Robert, Gayá és Feghouli nem léphet pályára, akik viszont igen:Alves, Yoel, Barragán, Cancelo, Mustafi, Vezo, Otamendi, Orbán, Fuego, Parejo, Augusto, Gomes, Pérez, Gil, de Paul, Alcácer, Negredo, Rodrigo

Várható kezdő: Alves - Mustafi, Otamendi, Orbán - Barragán, Parejo, Pérez, Gomes, Rodrigo - Alcácer, Negredo

(forrás: valenciacf.hu)

A Valenciánál jó a hangulat, igazi csapatként funkcionál ez az együttes. Az Espanyol elleni kupameccsen Alcacer lett volna az első számú büntetőrúgó, de átadta a lehetőséget Negredónak. Ugye ők pont riválisok, egy poszton játszanak, de ez is jelzi, hogy menniyre önzetlenek egymással. A Celta meg tényleg mindent meg fog tenni, hogy végre gólt, vagy inkább gólokat szerezzen. Ez a hét meccses széria tényleg kezd ciki lenne. Larriveyék is mindent bele fognak adni, hogy végre pontot szerezzenek, így a gólok mellett akár arra is fogadhatunk, hogy jópár lapot látunk majd a meccsen.

Sok siket, és jó hétvégét mindenkinek! 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,