Sportfogadás tippek: Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors (Game 3)

2015-06-09
Elképesztő az NBA nagydöntője, két meccsből kétszer lett döntetlen a rendes játékidőben, és mindkét alkalommal hosszabbítás döntöt. Az első meccset a Warriors, a másodikat a Cavs nyerte. Most 1-1-el áll a két együttes, szerda hajnalban Clevelandben már a 3. meccsre kerül sor!

Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors

Tipp: James dupla-duplát szerez

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: június 10. 03:00

 

Két meccs, két iksz. Az elsőt a Warriors nyerte, és ugye tudjuk, hogy Irving is megsérült azon a meccsen, így a Cavs elveszítette második legfontosabb emberét James mellett. Úgy nézett ki, nyeregben a Warriors. Talán elhitték a srácok, hogy zsebben van párharc. De nem így lett, a Cavs James vezérletével nyerni tudott. Tény, hogy a rendes játékidő végjátékában elfogyott a Cleveland, de a sporik is a GSW-nek fújtak. Mégis nyert a keleti együttes, és ez a semleges szurkolóknak csak jó!

James tripla duplát ért el, nagyot játszott a 'Király', de azért meg kell említeni, hogy a meccs végére elfogyott ő is, utolsó 20 dobásából talán 4-5 ha beesett. Aki nagyot betlizett, az JR Smith volt, de belefért. Mozgov játszott még óriásit, viszont őt egyszer Blatt lekapta a pályáról, és aztán elfelejtette visszahozni...

A Cavs egész pályás letámadással is próbálkozott, és bizony sikerült is lassítani a GSW játékát. Curry most sem volt faktor, Thompson pedig nem tudta megnyerni a meccset az oaklandi együttesnek.

A bet365 még nem tette ki a kínálatába a játékosra történő fogadásokat, de bármelyik pillanatban megteheti. Nos, eddig mindkét meccsen, 1.40-es szorzóval adták, hogy James dupla-duplát ér el. Ez azt jelenti, hogy két mutatóban, legyen az pont, lepattanó, gólpassz, szerzett labda, blokk, stb... legalább 10-et elér. Nos, pontokból biztosan meglesz a 10 neki, aztán jó esély van rá, hogy a pattanókból és a gólpasszokból is. A 2. meccsen látszódott, hogy Irving nélkül minden támadás rajta áll, vagy bukik. Rengeteg izolációs játékot játszik a Cavs, amikor Jamesre bedupláznak a Warriors játékosai, James pedig talál üres embert, aki tud dobni. A 2. meccsen Dellavedova és Smith is gyenge dobóformát mutatott, de Jones és Mozgov azért szépen termeltek, így Jamesnek összejött a 10 gólpassz fölötti meccs, és a pattanókat is szépen gyűjtögette. Eleve a 48 percből 44-et nagyjából pályán van, és ő tényleg igazi vezér. Nehéz elképzelni, hogy legalább két mutatóban ne hozzon össze 10 egységet. Aztán otthon méginkább dominál majd, és talán JR Smith meg Dellavedova is bever fejenként két-három triplát James passza után.

Folymatosan nézegetni kell a kínálatot, hátha adnak még rá 1.40-es oddsot az elején, de 1.35-ön vagy 1.30-on is érdemes megtenni, mert így Irving nélkül Jamesnek sokat kell vállalni, és így nemcsak a dupla-duplára, de az újabb tripla-duplára is jó esélye van, amire nagyjából 3.00-as odds várható. Az sem egy rossz tipp, de a James dupla-dupla egészen tuti-szagú opció!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,