Sportfogadás tippek: Erzgebirge Aue - Dynamo Dresden

2014-04-17
A németek itt Húsvét előtt a szokásos pénteki meccseket egy nappal előre hozták, így ma sem maradunk német foci nélkül itt a kupa-elődöntők után.

Erzgebirge Aue - Dynamo Dresden

Tipp: 2 gól fölött AH

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A német Bundesliga másodosztályában csak 4 forduló maradt hátra. Az Aue jelenleg a 12. helyen áll, hat pont az előnye ahhoz a Dynamo Drezdához képest, amely 31 ponttal az osztályozót jelentő 16. helyet foglalja el. Nagyon fontos mérkőzés, mondhatni kulcsmeccs mindkét csapat szempontjából ez a mai.

Ha az Aue nyer, akkor bennmarad. Ennél nagyobb mitiváció aliga kell a hazai csapatnak, nyugodtan játszhatnák le maradék három meccsüket az auei srácok, ha ma összejönne a győzelem. Ez viszont nem lesz egyszerű menet, hisz a Dynamo igencsak jó formába lendült a szezon végére. A Drezda 5 mérkőzés óta veretlen, látszik a csapaton, hogy szeretnének bennmaradni. Hétfőn is pályára lépett a Drezda, 4-2-re nyert is Király Gábor 1860 Münchenje ellen. Jól pörögtek a drezdai srácok, és kihasználták a 'kis' München hibáit.

Fontos lenne a Dynamónak, hogy legalább egy helyet javítson, mert ez az osztályozós hely valószínűleg egyet jelent a kieséssel. A Bundesliga I-ben például ott a Stuttgart vagy a Hamburg, amely csapatok szintén osztályozhatnak, márpedig ellenük a Dynamo nem tűnik esélyesnek egy esetleges kétmeccses párharcban. A Drezdának nyernie kéne, hogy legyen esélye följebb lépni.

Mindkét együttesnek kéne a győzelem, reméljük, hogy tenni is próbálnak érte.

Várható kezdőcsapatok:

Aue: Männel - Klingbeil, Paulus, Nickenig, Miatke - Fa. Müller, M. Fink, Benatelli, Kocer - Sylvestr, Löning
Drezda: Kirsten - Gueye, Leistner, Bregerie, T. Schulz - Losilla, Kempe - Stefaniak, Koch, Ouali - Poté
Sok sikert a tipphez!
Címkék: sportfogadás, tipp,