Sportfogadás tippek: Granada - Sevilla

2016-11-30
Szombaton az el Clásicó előtt amolyan felvezető lesz a Granada-Sevilla találkozó. Aki csak legyint erre a találkozóra, valószínűleg rosszul teszi. Jó kis andalúz derbi lesz ez a klasszikus előtt!

Granada - Sevilla

Online sportfogadás tipp: A Granada szerez gólt

Bet365 odds: 1.50

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 13:00

 

Szombaton, kora délelőtt Andalúziában egy igen fontos meccset rendeznek. A tabellára nézve a Sevilla toronymagas esélyes a Granada ellen, de azért nem úgy van az! A Sevilla idegenben nem annyira acélos, az előző idényt például lehozták idegenbeli győzelem nélkül. Most az utolsó három kiruccanásuk közül kettőt is sikerrel vívtak meg, a Gijón otthonában pedig 1-1-et játszottak Vitolóék.

A Granada pocsék szezont fut. Az idén lejátszott 13 bajnoki közül egyet sem sikerült megnyerni. Lucas Alcaraz irányítása alatt kicsit stabilabb a csapat, ám az eredmények ugyanúgy nem jöttek, mint nem jöttek Paco Jemeznél az idény elején. De Jemez alatt legalább gólgazdag meccseket játszott a Granada, mostanában már azt sem.

Viszont a Lucas Alcaraz-féle Granada még bőven magához térhet. Ez a Sevilla elleni találkozó például fordulópont lehet a csapat életében.

A Sevilla ugyanis a BL hatodik körében fontos meccset vív majd Lyonban, ahol a továbbjutás a tét! Sampaoli, a Sevilla mestere biztosan több játékosát pihenteti majd, Tremoulinas, Carrico, Mariano és NAsri pedig a hírek szerint még nincs bevethető állapotban. Szóval hiába van 22 pont a két együttes között, a Sevilla azért idegenben képes gyengén teljesíteni. Egész biztos, hogy a BL-meccs a prioritás, ráadásul beleeshetnek abba a hibába is, hogy az utolsó Granadát nem teljesen veszik komolyan. Ha többet nem is, egy gólt kiizzad magából a hazai csapat ezen a kora délutáni bajnokin.

Tipp: 1-1

Címkék: sportfogadás, tipp,