Sportfogadás tippek: Dornbirn - SAPA Fehérvár AV 19

2015-01-05
A SAPA Fehérvár AV 19 jéghokicsapata két meccset nyert zsinórban. Jó formában van a csapat, legutóbb a Ljubjana kapitulált, a fehérvári csapat idei legnagyobb különbségű sikerét aratta.

Dornbirn - Sapa Fehérvár AV 19

Tipp: 5.5 gól felett

Odds: 1.75

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:15

 

A 12 csapatos EBEL-ben pont a hatodik helyen áll a fehérvári együttes, azaz pont a felsőház határán helyezkedik el. A cél mindenképp a top6-os pozíció megtartása.

Benham a Ljubjana elleni 7-0-ás meccsen góllal és gólpasszal tért vissza, de újabban Kóger is elkezdte a gólgyártást, a Ljubjana ellen kétszer is eredményes volt.

A Fehérvár elkapta a fonalat, a Ljubjana elleni 7-0 is mutatja, hogy minden összeállt. Jó formában vannak a srácok, jönnek a gólok futószalagon. Olyan srácok is elkezdtek gólokat lőni, akik korábban ilyen téren nem tudtak a csapat segítségére lenni, gondolunk itt az említett Kógerre. Persze azért elbízni sem szabad magukat a fehérvári srácoknak, azért ott van például a Linz elleni meccsen mutatott kis rövidzárlat. A Ljubjana elleni találkozó közel állt a tökéleteshez, de azért két shot out egymás után nem túl valószínű.

A Fehérvár azon kevés csapatok közé sorolható, amely 100 gól fölött termelt, de 100 fölött is kapott. Nos, a kapott gólokból a Dornbirnnek is van bőven, 117-el a legtöbb gólt kapta a csapat a ligában. Az utolsó előtti helyen áll a Dornbirn, olyan nagyon nem vacakolhat a mai meccsen sem. Persze, ha sok energiát fordítanak a támadásokra, akkor könnyen pórul járhatnak. LoVecchio, Marino, Benham, Kovács és a többiek tényleg elkapták a fonalat, gyors, ötletes, és mostanában eredményen hokit játszik a fehérvári együttes, nagyon jó esély van rá, hogy sorozatban harmadszor is győz az AV 19,. Ha így lenne, a Znojmót is a Villachot is megelőznék Magosiék, így a 4. helyre ugranának fel a hatodikról.

Idén a Volán kétszer találkozott a Dornbirnnel, egyszer rendes játékidőben, egyszer hosszabbítás után nyert 4-3-ra a Fehérvár. Egy 4-3-es győzelemmel mi most is kiegyeznénk.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,