Sportfogadás tippek: Villarreal - Valencia

2015-12-31
A spanyolok az év utolsó napjára is hagytak egy bajnokit, végül is a minőségi fociból sosem elég!

Villarreal - Valencia

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.675

Iroda: bet365

Kezdés: csütörtök 16:00

 

Év végi bajnoki, ettől függetlenül nem kéne elbohóckodni, hisz ugyanolyan fontos pontokat lehet szerezni, mint bármikor. Főleg a Valencia számára lenne fontos a győzelem, hisz a nagyok közül egyértelműen a legrosszabb őszt futja a Túria-parti együttes.

Nuno menesztése sem okozott eddig változást, bár annak is lehet gratulálni, aki a Valencia élére Gary Neville-t nevezte ki. Ugye lehetett volna tanulni Moyes és a Sociedad példájából, de nem. Spanyol, játékos csapat élére brit edző... Mintha kenyai edző irányítaná a kanadai jéghoki válogatottat...

Sebaj, ez van, ezt kell szeretni. ami viszont tény, két rendkívül nehéz meccs vár a Denevéresekre, hisz most a Villarrealhoz látogatnak, majd január harmadikán a Real Madridot fogadják. Feghouli, Mustafi, Gaya, Perez, Bakkali és Rodrigo mellett Alves kapus sem áll rendelkezésre, ez pedig nem jó hír a Los Che rajongói számára. Valószínűleg a Jaume - Vezo, Santos, Abdenour - Barragán, Parejo, Fuego, Gomes, Cancelo - Alcácer, Negredo-féle 11 lép pályára, ami nem rossz, de pl. a védelem azért picit foghíjas.

A Villarreal győzelem esetén a 4. helyre ugrik. Ez a cél. Otthon, a Camp el Madrigálban rendkívül jól megy a Marcelino-csapatnak. Egy vereség és egy döntetlen mellett csak győzelmek. A Villarreal elverte például a Bilbaót, a Sevillát, az Atleticót és a Real Madridot is! Nagyjából mindenki bevethető, Bailly bajlódik kisebb sérüléssel, de kemény az afrikai srác, tuti játszani fog! Elöl Bakambu és Soldado jól kiegészíti egymást, stabil a középpálya és a védelem sem rossz, pláne, ha Bailly is játszik. Denis Suarez pl. lehet utoljára játszik itt a Madrigálban a sárga mezben, elvileg a Barca udvarol neki, szóval ő is biztosan nagyon meg akarja mutatni a katalán vezetőknek, hogy a Barcában a helye!

Kemény ütközetek lesznek a középpályán, az sem kizárt, hogy 8-10 lapot is ki kell majd osztani, de bízzunk benne, hogy inkább a gólokat kel majd számolni, mintsem a lapokat A bajnokságnak jót tenne, ha a Valencia is csatlakozna a BL-indulásra pályázó csapatok közé, de ehhez el kell kapni egy-két nagyobb vadat. Ezt a meccset mindkét oldal meg akarja nyerni, hisz bulizni is sokkal jobb egy győztes meccs után!

Címkék: sportfogadás, tipp,