Sportfogadás tippek: Liverpool - Leicester City

2015-12-26
Az angolok jó szokásukhoz hűen fordulót rendeznek Karácsony második napján. Nézzünk egy meccset mi is a Boxing Day kínálatából!

Liverpool - Leicester City

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.65

Iroda: winmasters

Kezdés: szombat, 16:00

 

Nincs jó formában a Liverpool, Jürgen Klopp csapata az utolsó három fordulóban nem úszta meg két kapott gól alatt. Sőt, legutóbb a Watford egyenesen hármat gurított a Vörösök ellen. Ma sem lesz könnyű dolga a 'poolnak, hisz a listavezető Leicester City látogat az Anfield Road-ra.

A Leicester szereplése több, mint szimpla meglepetés, de 17 kör után Vardy-ék vezetik a Premiershipet. A 'nagyok' botladoznak, a Leicester pedig kiegyensúlyozott tudott maradni. Vardyék ontják a gólokat, amíg a Liverpool az elmúlt fordulókban nyelte a gólokat, addig a City rúgta.

A City az utolsó 10 meccséből 8-at megnyert, kettőt pedig ikszre adott. Elképesztő teljesítmény! Ezen a 10 bajnokin 22 gólt rúgott, nem volt olyan meccs, ahol nem talált be leagalább egyszer.

A hazai oldalon Bogdán bajnoki bemutatkozása nem sült el jól, Mignolet sem a megbízhatóság szobra. Kidőlt a védelemből Skrtel, szóval van ott baj hátul. A Leicester pedig nyomás nélkül játszhat, eddig sem izgulták le a meccseket, most sincs rá ok.

Jó kis tempója lesz ennek a meccsnek, a Liverpoolnak otthon csak a győzelem lenne jó eredmény. Aztán ismerjük Klopp csapatait, főleg a BVB-re volt jellemző, hogy sokszor belefutott a késbe, pl. a BVB-nél sem a stabil védekezés hozta meg az eredményeket. Jó esély van rá, hogy nyílt, őszinte meccset látunk, ahol mindkét csapat betalál, akár többször is!

Címkék: sportfogadás, tipp,