Sportfogadás tippek: Celta Vigo - FC Barcelona

2015-09-23
Sokan vannak azon a véleményen, miszerint a mai napon a Barca is elveszíti 100%-os mérlegét a bajnokságban. Mi ezeknek a véleményeknek mondunk ellent!

Celta Vigo - FC Barcelona

Tipp: Barcelona győzelem

Odds: 1.51

Iroda: unibet

Kezdés: szerda 20:00

 

Vigóban meg fog szenvedni a Barca. -Sokan így gondolják, és abban lehet is valami, hogy itt nem lesz gálaelőadás. Az fix, hogy a Celta mindent bele fog adni, de azért a Barca a meccs favoritja!

Várható kezdőcsapatok:

Celta Vigo: Alvarez, Fontás, Cabral, Sergi Gómez, Mallo - A. Fernández, Wass, Pablo Hernández, Orellana, Nolito - I. Aspas.
FC Barcelona: Ter Stegen, Alves, Mathieu, Piqué, Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta - Messi, Suárez és Neymar.

A Barcelona hétvégén erősen tartalékos volt, Suarez, Alba, Pique és Iniesta sem játszott különböző okok miatt. Félgőzzel játszott a katalán csapat a Levante ellen, egy álmoskás első félidő után négyet lőtt a valenciai együttesnek. A Barcával ellentétben a Celta vért izzadt a Ramon Sanchez Pizjuánban a győzelemért. Az első félidőben a Sevillára rá sem lehetett ismerni. Nagyon halvány volt az andalúz csapat, a Celta pedig kihasználta ezt, és lőtt két gólt. A 2. félidőben már próbált úgy játszani a Sevilla, ahogy elvárható lett volna az első játékrészben is, de görcsös volt a hazai csapat. Egy gólt még szerzett Llorente révén, de az egyenlítés már nem jött össze. A Celta csak a játékot ölte, a sárga lapokat gyűjtögették bőszen. Jonny Castro két sárgát is összeszedett, így ma nem is játszik.

Nem úgy nézett ki a vigói együttes abban a bizonyos 2. félidőben, melytől egy Barcának félnie kéne. Számíthat az is, hogy amíg hétvégén a Barcelona tényleg csak bohóckodva nyert 4-1-re, addig a Celta 100%-ot adott ki magából, sokkal kevesebb energia maradt. Az is számít, hogy a Barcánál Iniesta, Pique, Suarez és Alba sem játszott, Alvesnek is volt egy két hetes pihenője, szóval sokkal frissebb lesz a vendég együttes, ami nagyon sokat jelenthet.

Ne feledjük, hogy a címvédő két hete -ha nem is lazán-, de elverte az Atletico Madridot is, ráadásul ott Messi csak a hajrára állt be. Az unibet 1.51-es szorzóval fizet a vendég-csapat győzelme esetén, nekünk nem is kell több!

Címkék: sportfogadás, tipp,