Sportfogadás tippek: 1860 München - Düsseldorf

2014-11-10
Szeptember 23-án Ricardo Moniz munkáját megköszönték az 1860 Münchennél, és a helyére von Ahlent ültették le a padra. Nos, vele sem ment igazán a 'kis'München szekere, de legalább szórakoztató meccseket játszik az 1860. Reméljük, így lesz ez ma is!

1860 München - Düsseldorf

Tipp: 2 gól fölött (AH)

Odds: 1.42

Iroda: bet365

Kezdés:ma 20:15

 

Nem ez lesz az az idény, amikor az 1860 München ismét feljut az élvonalba. Évek óta abban reménykednek az 1860 szurkolói, hogy most majd végre felkerül a csapat. Monizzal jól is nézet ki az együttes, sok új remek játékos érkezett a nyáron, aztán amikor elkezdődött az idény, kész csőd volt a csapat. Van Ahlen sem igazán tudta felrázni az együttest, így nem csoda, hogy a 15. helyen az 1860.

A Düsseldorf nem játszik olyan szórakoztató meccseket, mint a mai ellenfele, viszont eredményes. A Düssi komolyan elgondolkodhat a feljutáson, jelenleg az osztályozót érő harmadik helyen áll a csapat, de ha ma nyer, feljön a dobogó 2. fokára.

Az 1860 München legutóbb idegenben megverte a Bochumot, Okotie kétszer, Adlung egyszer volt eredményes. A Bochum ellen működött az, hogy Okotie játszott elöl, a hamis 9-es pozíciójában pedig Adlung tevékenykedett. Vélhetően ma is ugyanezt látjuk majd a Münchentől. Von Ahlen érkezése óta egyébként gólgazdag meccseket játszik a csapat, még a DFB Kupában is odatették magukat, igaz, 5-2-re kikaptak a Freiburgtól.

A Düsseldorf sokkal eredménycentrikusabb, de ezt megszokhattuk a korábbi években is. Egy nem túl látványos, ám annál agresszívebb futballt játszó együttes.  Persze ha az ellenfél olyan, mint ma lesz a München, akkor a Düsseldorf is tud futballozni, és mutatni ezt-azt előrejátékban is. Benshop, Hoffer, Liendl, vagy a finn válogatott Pohjanpalo is nagyon érzi a kaput. A holland Benshop hat, míg a finn Pohjanpalo 7 gólnál tart a szezonban. Reck Mester egyébként a 4-4-2-re esküszik. Tah és Bruno Soares két kemény belső védő, és a középpályán is olyan játékosok kapnak helyet általában, akik tudnak támadni, és tudnak védekezni. Recknél nincs alibizés, nem tölti fel a középpályát olyan játékosokkal, akik csak színezik a játékot, de nem szeretnek védekezni. Ettől persze kevésbé látványos a Düsseldorf focija, de tud ez a csapat gólratörően játszani. Ha a München annyira szellős lesz, mint azt megszokhattuk idén, akkor nem szenvedünk gólínségben ezen a találkozón.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,