Sportfogadás tippek: Békéscsaba - Debrecen

2015-07-19
Szombaton négy meccsel elkezdődött az NBI 2015/16-os szezonja. Eddig a gólok száma nem szökik az egekbe, ma a Loki pl. tehet arról, hogy emelkedjen a forduló gólátlaga.

Békéscsaba - Debrecen

Tipp: Debrecen győzelem

Odds: 1.95

Iroda: TippmixPro

Kezdés: szombat 18:00

 

A nyáron történt pár változás a magyar futballban. Sok csapatot kizárt az MLSZ, több közülük szinte megszűnt létezni. A másodosztályból a Békéscsaba és a Vasas érkezett, utóbbi már ki is kapott tegnap Diósgyőrben. Ma a Békéscsabának kéne helyt állnia a szintén keleti Debrecen ellen.

A 'csaba kerete elég keskeny, ezt kár tagadni, talán Laczkó vagy Spitzmüller a legismeretebb játékosok. Nagyon gyengének tűnik ez, és bizony elég gyenge a békéscsabai együttes honlapja is. Azért 2015-ben már elvárható lenne egy informatív honlap, nos, ennél az együttesnél nagyjából semmit nem tudhatunk a csapatról, még a keret sincs feltöltve. Nonszensz, de hát Magyarországon élünk...

A Békéscsaba vélhetően a kiesés ellen fog harcolni egész idényben. Nehéz elképzelni már azt is, hogy újonc csapatokhoz hasonlóan a rajtnál dobbantanak nagyot. A DVSC sokkal komolyabb együttes, és hiába játszik majd kedden ismét EL-meccset a Loki, olyan bő kerete van, hogy ez nem okozhat gondot Kondás Elemér mesternek.

A védelembe pl. visszatérhet Lázár és Máté is sérülése után, a középpályára jöhet Ferenczi szintén sérülés után. Csatárposzton egyenesen dömping van, Tisza, Sidibe, Kulcsár mellett Balogh, Castilion és Horváth Zsolt is kerettag. Utóbbi szélről is tud játszani, Szécsi is feltalálja magát a csatársor mögött is.

A DVSC nem igazán alakult át a nyáron, Bouadla távozott, Castilon érkezett, és nagyjából ennyi. A Békéscsaba keretében sokkal több változás volt, Szpisljak mesternek lesz még melója, mire összecsiszolja a játékosokat igazi csapattá. Rutinosabb a debreceni együttes, és bizony jól tudhatja a Loki, hogy mennyire fontos az, hogy a rajtnál ne ragadjanak be. Tavaly pl. rosszul sikerült a szezonkezdet, aztán hiába tért magához a hajdúsági együttes később, a Vidi-Fradi-MTK triót már nem lehetett befogni.

A várható meleg és a Loki jövő heti EL-meccse miatt ne számítsunk Premier League tempóra, de okos, taktikus játékkal a Loki egy-két góllal behúzza a meccset!

Várható kezdők:

Békéscsaba: Mursits – Bényei, Koszó, Balogh, Juhász – Spitzmüller, Borbély, Viczián, Korudzsiev, Laczkó – Punosevac
Debrecen: Verpecz -  Nagy, Máté, Morozov, Korhut - Horváth, Zsidai, Mihelicz, Bódi - Castilion, Balogh

Címkék: sportfogadás, tipp,