Sportfogadás tippek: Franciaország - Bulgária

2016-10-07
Volt idő, amikor egy Franciaország-Bulgária meccs rangadónak számított, mára maximum az a kérdés, hány góllal nyernek a franciák. Mert nyernek, és ez vitán felül áll!

Franciaország - Bulgária

Online sportfogadás tipp: Franciaország góljai 2.5 fölött

Bet365 odds: 1.72

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek 20:45

 

Franciaország a hazai rendezésű Eb-n a döntőben vérzett el, ami nem lehetett kellemes. De túl kell lépni az Eb-n, hisz a válogatottak már javában az oroszországi vb-re selejteznek. Az A csoportban pénteken rendezik a második kört, Franciaország Bulgáriát fogadja.

Az első körben a franciák egy 0-0-ás döntetlent játszottak Fehéroroszország ellen, idegenben. Ez egy olyan semmilyen eredmény, viszont a bolgárok egy kegyetlen szórakoztató, izgalmas találkozót prezentáltak, méghozzá Luxemburggal kooperálva. Az nem volt egy egyszerű meccs, 4-3-ra nyertek a bolgárok, de úgy, hogy Luxemburg 3-2-re vezetett. Kegyetlen bombagólok születettek azon a találkozón, jól szórakozott, aki végignézte.

Viszont nem kellett végignézni a meccset, elég rápillantani az eredményre, és látjuk, hogy a bolgár válogatott otthon volt képes arra a 'bravúrra', hogy Luxemburgtól három gólt kapjon. Ok, hogy Luxemburg azért nem az a csapat, mint 10-20 éve, de azért Luxemburg ellen három gólt benyelni, az igazi lúzerség a javából.

Bet365 - 15.000 Ft regisztrációs bónusz új játékosoknak

Ha a bolgár labdarúgó-válogatott Luxemburg ellen otthon hármat kapott, akkor mennyit fog idegenben a franciáktól?

Persze minden meccs más, nem egyenesen arányos dolgok ezek, de azért arra jó esély van, hogy Pogbáék otthon megszerzik első győzelmüket a csoportban, és jól megtömik ellenfelüket. Otthon azért más lesz a hozzáállás, mint volt a fehéroroszok ellen idegenben, ráadásul a fehérorosz csapat sokkal masszívabb, mint ez a bolgár. Azért az nem véletlen, hogy Luxemburg hármat gurított neki. Franciaország ezt a meccset meg fogja nyerni, és jó esély van rá, hogy a bolgárok a Luxemburg ellen benyelt három gólt után most sem ússzák meg kevesebbel.

Várható kezdőcsapatok:

Franciaország (4-2-3-1 formation): Lloris; Digne, Varane, Koscielny, Kurzawa; Kanté, Pogba; Sissoko, Gameiro, Martial; Griezmann

Bulgária (4-4-2 formation): Stoyanov; S. Popov, Chorbadzhiyski, Ivanov, Nedyalkov; Milanov, Dyakov, Marcelinho, Aleksandrov; Rangelov, I. Popov

Címkék: sportfogadás, tipp,