Sportfogadás tippek: Fiorentina - Sevilla

2015-05-14
Múlt csütörtökön a Sevilla a Ramon Sanchez Pizjuán stadionban 3-0-ra elintézte a Fiorentina csapatát az EL elődöntőjében. Ma a firenzei csapatnak ezt a három gólos hátrányt kéne ledolgozni hazai pályán. Nem lesz egyszerű, sőt...

Fiorentina - Sevilla

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.65

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:05

A Fiorentina tehát igencsak komoly zakóba szaladt bele Andalúziában. Ahogy a Barca-Bayern párharc után Guardiola azt mondta, hogy 1-0-ról vagy 2-0-ról még vissza lehet hozni egy párharcot, 3-0-ról már csoda kéne ahhoz, hogy -jelen esetben a Fiorentina- tovább lépjen a fináléba.

Látszólag a párharc eldőlt, de a Firenze mindent meg fog tenni, hogy megnehezítse a Sevilla dolgát. Otthon sokkal jobb az olasz együttes, hazai pályán egy EL-elődöntőben 3-0-ás hátránynál sem lehet lélektelenül játszani. Egyébként Sevillában is volt helyzete a Fiorentinának, Salah, Joaquin, Valero és Gomez most sem fog tétlenkedni. Montella csapatának 3 gólos hátránynál nincs mire várni, nem szabad óvatoskodni. Neki kell menni a Sevllának, aztán lesz ami lesz.

Emery, a Sevilla trénere elmondta a meccs előtt, hogy senki nem higgye azt, hogy a csapata csak védekezni fog a mai napon. Emery elmondta, hogy ugyanazt fogják játszani, amit otthon is. Márpedig az a foci nagyon sült, széleken rendre megbontották a firenzei védelmet a spanyolok. Vitolo, Vidal, Bacca, Reyes ma is jópár kontrát vihet majd végig, ne feledjük, hogy a Fiorentinának nincs mire várni. Kellenek a gólok, és nehéz elképzelni, hogy ne legyen mattolva Rico legalább egyszer. Kapus fronton azért nem túl erős a Sevilla, két kapus sérült, és Rico ugyan stabil, de ahogy Betónál, úgy nála is benne van a hiba lehetősége. A Sevilla pedig játszhat kontrákra, otthon is ezt játszotta már 2-0-nál. Nyílt meccs lesz, és vélhetően gólgazdag is! A Fiorentinának nincs veszíteni valója 3-0 után, valami olyasmit várhatunk, mint a Barca-Bayern párharcnál a BL-ben. Ott is 3-0 lett az első meccs, aztán a visszavágón 3-2-re a Bayern tudott nyerni. Itt is benne van a pakliban egy jó 4-5 gólos meccs.

Fiorentina:Neto-Tomovic-Savic-Rodriguez-Alonso-Valero-Pizzaro-Mati Fernandez-Salah-Joaquin-Gomez
Sevilla: Rico-Coke-Kolodziejczak-Carrico-Tremoulinas-MBia-Krychowiak-Vidal-Banega-Vitolo-Bacca

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,