Sportfogadás tippek: Maria Sarapova - Simona Halep

2014-06-07
Ma délután rendezik a lényoknál a 2014-es Roland Garros fináléját. A döntőt az orosz Sharapova, és a román Halep játssza. Nézzük, mi várható!

Maria Sharapova - Simona Halep

Tipp: 17.5 game fölött

Odds: 1.25

Iroda: unibet

Kezdés: ma 15:00

 

Maria Sharapova megküzdött a döntőért. Megküzdött, mert a játéka nem gördülékeny. Lassan kezdi a meccseit, idő kell neki, míg bemelegszik, és eltalálják az ütései a pályát. Az utolsó három találkozóján Stosur, Muguruza és Bouchard ellen is 2-1-re nyert úgy, hogy az első szettet elveszítette. Lehet, hogy nem az orosz lány a legjobb salakos játékos a világon, de az biztos, hogy sosem adja fel, és az utolsó pontig tud küzdeni.

Halep Sharapova ellentéte. Szinte meg sem izzadva jutott el a döntőig. Szettveszteség nélkül került a döntőbe, és maximum 5-10 perces időszakok a meccsein, ahol az ellenfele érezhette az esélyt. Halep fénysebességgel halad, már a 4. a világranglistán, sorra nyeregeti a tornákat az elmúlt időszakban.

Madridban is ez a két lány került a döntőbe, ott még Sharapova 2-1 arányban győzött. Ma fordulhat a kocka, Halep olyan hatékonyan játszik, mint senki ebben a női mezőnyben. Támadó tenisze van, és olyan pontosan üti vonalak mellé a labdákat, hogy öröm nézni. Ugyanakkor ez a finálé, itt könnyen megremeghet az ember. Ahogy említettük, Sharapova nagy küzdő, szóval őt nem könnyű megverni.
Vissza tud jönni a legmélyebb gödörből is, Halepnek végig koncentrálni kell, ha nyerni akar.

A tippünk az, hogy ezen a meccsen minimum 17.5 game-et látunk. Ez a tipp már egy 6-3; 6-3-al is jön, márpedig ennél simább meccs elképzelhetetlen. Itt hat game-et a vesztes is összehoz, szóval ez a 17.5 over 1.25-ös a nap tutijának tűnik.

(Egyébként szerintünk a meccset Halep nyeri, de a 17.5 over a biztos!)

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,