Sportfogadás tippek: Mönchengladbach - Werder Bremen

2016-02-05
A Gladbach úgy kezdte a tavaszt, mint az őszt. Ősszel 5 vereséggel nyitottak, eddig itt tavasszal most kettőnél tartanak.

Mönchengladbach - Werder Bremen

Tipp: Mönchengladbach (DNB)

Odds: 1.33

Iroda: sportingbet

Kezdés: péntek 20:30

 

A Mönchengladbach valószínűleg nem szeretné kopírozni az őszi szezonkezdetet, amikor első 5 bajnokiját elveszítette. Lucien Favre felállt a padról, aztán Schubert mesterrel elkezdtek nyerni a srácok. Igen ám, de most megint nem jött össze a rajt, januárban kétszer kapott ki a Gladbach, nagyon nem jönne jól, ha megint úgy beragadna a csapat, mert közel sem biztos, hogy sikerülne visszakapaszkodni.

Egyébként alapvetően otthon jó a Borussia, bár tény, hogy ma is alapemberek hiányoznak. Jantzschke és Dominguez a védelemből, Xhaka pedig a középpályáról. Herman szintén nem játszhat, szóval akad problémája Schubertnek a mai kezdőt illetően.

Ám ez még mindig smafu, Skripnik mester a másik oldalon még nagyobb  bajban van. A keret fele sérült, ráadásul a Bréma idegenben tud tutyimutyi játékot játszani. Husic, Wolf, Galvez, S. Garcia, U. Garcia, Bargfrede, Pavlovic, Stenberg, Zander, Grillitsch, Yataberé, Yildirim és Johansson is kimaradó, nagyjából aki egészséges, az kezdeni is fog. Közülük többen jó hosszú időre estek ki, így az a Bargfrede is, akit épp a magyar légiós, Kleinheisler László pótolhat. A magyar válogatott szempontjából jó, a Bréma szempontjából nem biztos. Nem azért, mert Laci olyan rossz játékos, de azért nem árt, ha egy posztra több ember is van.

Egyébként a Brémánál a kezdő nem tűnik rossznak, a Wiedwald - Fritz, Vestergaard, Djilobodji, Gebre Selassie - Öztunali, Kleinheisler, Junuzovic, Bartels - Pizarro, Ujah-féle kezdő nem is tűnik rossznak, de a padra csak fiatalok jutnak. Ha netán változtatni kell, Skripnik mester egyből bajban van. Márpedig ez a sérüléshullám nem mindennapi.

A Gladbach vélhetően a Sommer - Korb, A. Christensen, Hinteregger, Wendt - Dahoud, Nordtveit - Traoré, F. Johnson - Stindl, Raffael 11-el kezd. Itt is vannak hiányzók, de azért Schubert jobb helyzetben van, mint ukrán kollégája. Ráadásul a közönség is segít majd a Gladbachnak, ezt a meccset a hazai csapat nem veszítheti el! Ha a Bréma ilyen állapotában a Mönchengladbach otthonában nyerni tud, az földöntúli bravúr!

Címkék: sportfogadás, tipp,