Sportfogadás tippek: SAPA Fehérvár AV 19 - Vienna Capitals

2015-03-16
Az EBEL-ben a SAPA Fehérvár AV 19 - Vienna Capitals párharc 2-2-re áll a play off első körében. Ma a fehérvári Ördögkatlanban az 5. meccsre kerül sor a két együttes között.

SAPA Fehérvár AV 19 - Vienna Capitals

Tipp: 5 gól felett AH

Odds: 1.52

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:15

Ötödik meccsét rendezik a Fehérvár-Bécs párharcnak az EBEL-ben. Az első meccset Fehérváron Kovácsék nyerték 4-3 arányban, aztán idegenben is győzni tudtak 4-1-re. a párharc 3. és 4. meccsén már az osztrák csapat győzött.

Az állás tehát 2-2 a négy győzelemig tartó párharcban. Pályaelőnye a fehérvári csapatnak van, elvileg tehát nincs más dolga Rob Palin csapatának, mint behúzni a két hazai meccset.

Ma vélhetően ismét egy kemény összecsapást láthatunk, ahol a jégkorong mellett lesz egy kis bunyó is, az osztrák együttes gyakran alattomos dolgokat csinál, próbálják kizökkenteni a bécsiek a fehérváriakat, mert játékban egyértelműen jobb a magyar együttes. Viszont az látszik a 3. és 4. meccsből, hogy az osztrákok sikerrel jártak, és megtört Benhamék lendülete.

Négy meccs után ismét egálról indulnak a felek, de minél előrébb tartunk a párharcban, annál nagyobb a jelentősége minden gólnak, kiállításnak, hibának. Ha abból indulunk ki, hogy mennyire provokatív volt a Bécs az előző meccseken, akkor joggal bízhatunk benne, hogy ez ma sem lesz másként. Sok kiállítás várható, sok előny-hátrány szituáció.

Az osztrákok bizakodóak lehetnek, hisz 0-2-ről hozták vissza a párharc állását egálra, és a fehérváriaknak sincs okuk szomorkodni, hisz a pályaelőny megvan, nyert meccset idegenben a csapat, és az összképet nézve talán nem túlzás azt állítani, hogy a magyar együttes jobb kvalitású. A mi tippünk az, hogy a két együttes a 4. meccs gólínsége után most ismét összehoz egy góldús találkozót. Az ördögkatlanban eddig volt egy 4-3-as fehérvári győzelem, és egy 2-3-as bécsi győzelem. A közönség most is fantasztikus lesz, sokkal jobb a hangulat, mint Bécsben, nem lehet ilyen körülmények között rossz meccset játszani. Egyébként a 4. negyedik összecsapáson, ahol kevés gól született, azért a kapusok sem voltak mindig a toppon a kevés gól ellenére. A fehérvári hálóőrnek, Engstrandnak például volt egy nagy potyája, amikor a lába között csorgott be a korong a kapuba, ám végül a sporik sípszava megmentette, előbb fújtak a sípba, a sporik is azt hitték, megvan a korong a kapusnak. Szóval fokozódnak az izgalmak, feszült kis találkozó lesz, de semmiképp sem gólszegény. Legutóbb a fehérváriaknál a Benham-Sarauer-Kóger sor, és a Kovács-Bartalis-Marino sor is gólképtelen maradt, ma ez elképzelhetetlen. Az 5 gól felett AH tipp 1.52-es oddson igencsak jónak tűnik!

Sok sikert mindenkinek, és hajrá Volán! Egy jó 5-2-es győzelemmel például sokan kiegyeznénk!

Címkék: sportfogadás, tipp,