Sportfogadás tippek: Manchester City - Dinamo Kijev

2016-03-15
A párharc eldőlt. A City idegenben 3-1-re verte a kijevi együttest, a visszavágóra nem maradt izgalom. Vagy legalábbis meglepő lenne a meglepetés, de láttunk már csodát a futballban, és valószínűleg még fogunk is.

Man. City - Dinamo Kijev

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.65

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 20:45

 

Az odavágón Kijevben három gólt lőtt a City, és volt még egy-két nagyobb gólhelyzet, gondoljunk csak Touré fejesére, amikor a kapu torkából volt képes mellé bólintani. A City-n érződött, hogy fizikálisan a Kijev előtt jár, ami nem véletlen. Az ukrán együttes csak barátságos meccseket tudott játszani, mivel a bajnokság szünetelt, a Man. City spílerei viszont játékban voltak. Ez meg is látszott.

A Kijev rozsdás volt, sokkal jobb csapat annál a Dinamo, mint az odavágón láthattuk. Azóta vélhetően jobb formába lendültek Rybalkáék, és ne feledjük, veszíteni valója innen a Dinamónak nincs. A City-továbbjutás oddsa 1.01, azaz kb 100 meccsből egyszer sikerülne a Kijevnek innen továbbjutni. Hogy most lesz az az egy, az már nem biztos. Ahhoz a kijevi csapatnak szerencsére is szüksége lenne, sérüléshullám, korai kiállítás, vagy valami hasonló nem várt dolog.

Az viszont fix, hogy veszíteni valója az ukránoknak nincs, ha kinyílnak, Silva, Sterling és Agüero kedvére ficánkolhat majd. Bízzunk benne, hogy a visszavágó is szórakoztató lesz. A kijevi meccsen kevés szabálytalanság volt, az ukránok nem rúgták agyon Sterlingéket, és a City játékosai is a focival voltak elfoglalva. Vélhetően most is a foci lesz főszerepben, látunk pár gólt, és ha a Kijev rúgná az elsőt, akkor járnánk csak jól igazán, mert akkor talán elhinnék, hogy valóban nem dőlt még el semmi.

A City a meccs esélyese, de ne feledjük, az odavágó óta közel 20 nap telt el, azóta a Kijev is sokkal jobb fizikai állapotban van, simán benne van a pakliban, hogy Angliában szorosabb meccsre kényszeríti a City-t, mint tette otthon. Az odavágó négy gólt hozott, reméljük, legalább négyet a visszavágó is hoz majd.

Várható kezdőcsapatok:

Man. City: Hart-Zabaleta-Kompany-Otamendi-Kolarov-Touré-Fernandinho-Navas-Silva-Sterling-Agüero

Dinamo: Shovkovsky-D. Silva-Khaceridi-Dragovic-Antunes-Veloso-Rybalka-Yarmolenko-Garmash-D. Gonzalez-Moraes

Címkék: sportfogadás, tipp,