Sportfogadás tippek: Málta - Hollandia

2014-05-12
Javában zajlik az U17-es EB, így egy tipp erejéig most mi is Máltára látogatunk. Nézzük mi várható a házigazda Málta és Hollandia találkozóján.

Málta - Hollandia

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.41

Iroda: Fortunawin

Kezdés: ma 15:15

 

Málta kilóg ebből a mezőnyből, ezt a vak is látja. Ha nem lenne rendező ország, esélye sem lenne kijutni az U17-es kontinensviadalra. Az első találkozóját rögtön 3-0-ra elveszítette a máltai együttes Anglia ellen, de jön még kutyára dér!

Ma Hollandia lesz a máltai együttes ellenfele, és Hollandiának illene jól elverni a házigazdát, hisz könnyen lehet, hogy a gólkülönbségnek is szerepe lesz a továbbjutásban. Ha Málta minden ellenfelétől kikap (ez biztosnak tűnik), és a másik három válogatott keresztbe veri egymást, akkor a gólkülönbségnek is szerepe lesz.

Nos, Anglia 3-0-ra verte Máltát, ami így elsőre KO szagúnak tűnik, de Málta erejét ismerve ez nem egy jó eredmény az anglok számára. Hollandia 3-2-re megverte Törökországot az első fordulóban. Törökország sokkal erősebb csapat Máltától, tehát nagyon valószínű, hogy ha a törököknek hármat lőttek a fiatal hollandok, akkor Máltának vagy 5-öt minimum gurítanak.

Ez a holland korosztály is rendkívül erős, Málta pedig ezt a mai meccset aligha fogja megúszni 4 bekapott gól alatt. A fiatal Oranje ma jócskán javít a gólkülönbségén, és nagyot lép a továbbjutás felé vezető úton.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,